Cum funcționează legea atracției. Ce trebuie să știe femeile care intră într-o relație de cuplu

Cum funcționează legea atracției

Cum funcționează legea atracției

Află din rândurile următoare tot ce trebuie să știi despre legea atracției și cum influențează aceasta relația de cuplu.

Legea atracției este des întâlnită și discutată în cadrul analizelor psihologice care se focusează pe relația de cuplu. Fie că facem parte dintr-o relație sau poate că ne dorim să găsim un partener de viață sau pur și simplu vrem să înțelegem mecanismul din spatele unei relații trecute, este foarte important să înțelegem cum funcționează legea atracției, pentru că, de multe ori, aceasta este cea care ne dictează destinul.

În cadrul unei emisiuni, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat cum putem să accesăm puterea interioară și cum funcționează legea atracției.

Cum funcționează legea atracției

Cum funcționează legea atracției
Cum funcționează legea atracției[Sursa foto: pexels]

Potrivit specialistului în domeniu, principalul factor de care trebuie să ținem cont atunci când vrem să accesăm puterea interioară este că noi atragem ceea ce simțim. În momentul în care simțim cu toată trăirea noastră interioară un anumit lucru și avem o dorință puternică pe care o trimitem Universului, atunci aceea va fi îndeplinită.

Tot ce seamănă, se adună. Vibrația negativă este mai rapidă decât cea pozitivă. Noi trebuie să alegem ceea ce simțim. Poți să atragi din Univers exact ceea ce îți dorești prin intermediul unei dorințe puternice .”, spune specialistul în domeniu.

De multe ori, două tipologii de persoane ajung să fie împreună tocmai pentru că se merită unul pe altul. Acest fenomen constituie legea atracției.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Există momente în care cele două persoane nu sunt făcute una pentru alta, iar acest eveniment are rolul în viața fiecăruia de a-i învăța o lecție karmică.

Până nu îți schimbi vibrația interioară, Dumnezeu nu îți va da ceea ce îți dorești.

Nu vom avea decât ceea ce merităm. Avem perechi și care nu s-au meritat, dar au ajuns împreună. Este ca o pedeapsă, o lecție de învățare. Este o lecție karmică .”, spune specialistul în domeniu. 

Cum ne dăm seama că o persoană este potrivită pentru noi

Citește și: Cum îți dai seama că el este alesul. 6 semne care-ți arată că „e ce trebuie”

Cum ne dăm seama că o persoană este potrivită pentru noi
Cum ne dăm seama că o persoană este potrivită pentru noi[Sursa foto: pexels]

Potrivit specialistului în domeniu, în cadrul oricărei relații este foarte importantă prima impresie pe care o ai despre persoana respectivă. De cele mai multe ori, aceasta se dovedește a fi cea adevărată și care te ajută să-ți dai seama dacă persoana respectivă este cu adevărat potrivită pentru tine.

 „ Toată lumea are acest instinct al percepției omului.

Este primul nostru instinct. Ce informație, ce gând ne-a venit despre o persoană, acela este gândul nostru pur și adevărat. Când ai văzut un om, prima ta părere despre acel om este cea adevărată. În momentul în care ai intrat într-o relație și a trecut o perioadă mai lungă de timp, te răzgândești. De multe ori, mulți se mint pe ei înșiși .”, a explicat specialistul în domeniu. 

Citește și: Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

Ce trebuie să facem în momentul în care suntem într-o relație nepotrivită

Citește și: O femeie și un bărbat nu se întâlnesc întâmplător. Specialiștii consideră că îi unesc același tip de traumă

Ce trebuie să facem în momentul în care suntem într-o relație nepotrivită
Ce trebuie să facem în momentul în care suntem într-o relație nepotrivită[Sursa foto: pexels]

Pornind de la ideea că legea atracției funcționează, iar oamenii care se potrivesc se atrag unii pe alții, există posibilitatea să ajungem să facem parte și dintr-o relație cu un om care nu este potrivit pentru noi. De cele mai multe ori, persoana respectivă vine în viața noastră pentru a ne învăța o lecție sau pentru a ne ajuta să ne vindecăm de o anumită traumă.

În cadrul în care observăm că partenerul nostru nu este potrivit pentru noi, este foarte important să plecăm din relația respectivă, luând cu noi lecția pe care se presupune că am învățat-o și să ne pregătim să atragem asupra noastră un partener potrivit.

Greu oamenii pot fi sinceri cu ei. Mai greu este să accepți că nu e nevoie să fie, decât să accepți să suferi. Atunci oamenii vor face întotdeauna compromisuri. Omul în natura lui are aceleași tendințe. Oamenii nu se schimbă. Oamenii se schimbă foarte greu. Pot lua lucrurile astea și pot accepta, dar făcând compromisuri. Face compromisuri, dar de schimbat nu se va schimba. În esență, caracterul omului nu se schimbă, dar noi îl putem modela. Poți să-l modelezi o perioadă, dar doar pe interes .”, spune specialistul în domeniu.Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum arată o relație toxică văzută prin ochii preotului

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

„A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri


Cookies