"Cum mi-am revenit, după ce am fost înşelată". Sfaturi de la o femeie de 60 de ani, care şi-a prins soţul cu cea mai bună prietenă


Dacă ai fost recent înşelată, creierul tău, probabil, este încă sub efectul şocului, iar ceilalţi nu ştiu ce să facă pentru a te ajuta. Nu poţi să înţelegeţi cum cineva îţi poatecălca în picioare încrederea, îţi poate rupe inima, îţi poate ucide credinţa în umanitate şi aşa mai departe.

2. Ai încredere într-un prieten

Nu trebuie să fii singur sau să treci prin toate în însingurare. Ar trebui să iei legătura cu un prieten în care poţi avea încredere şi să-i spui “Prietenul meu m-a înşelat”. Reacţia naturală a majorităţii oamenilor este una de compasiune. Dacă ai prieteni buni, vor să te consoleze, să te susţină şi să încerce să te ajute să faci tot ce trebuie pentru a te simţi mai bine. Puteţi ieşi la cină, să faceţi mişcare împreună sau să mergeţi la film. Doar asigură-te că alegi pe cineva care să fie disponibil, din punct de vedere emoţional.

3. Mănâncă ciocolată

Acest lucru poate suna ciudat, dar s-a demonstrat ştiinţific că ciocolata stimulează un hormon la nivelul creierului, numit serotonină. Serotonina te poate face fericită chiar şi în momente de criză, cum ar fi acesta. Ciocolata conţine, de asemenea, polifenoli şi te poate ajuta să îţi menţi energia. Ciocolata neagra are si mai multe beneficii decât ciocolata cu lapte, asa că poate vrei să optezi pentru ea.

4. Nu eşti tu de vină

Această expresie îţi poate părea un clişeu. Aşa este, dar, de asemenea, unul adevărat. Nu abuza de vină, pentru a nu te recupera. Nu e vina ta! Nu este vina ta că el te-a trădat, nu este vina ta că ai fost înşelată, înţelege şi nu te mai gândi la asta!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Liviu Vârciu și iubita sa, Anda, au devenit părinți în secret

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri