Cum l-a cunoscut Carmen de la Sălciua pe Culiță Sterp. Ce părți bune a văzut la artist, în timpul căsătoriei. “Sunt părți ale trecutului care deja nu mai contează.”

Cum l-a cunoscut Carmen de la Sălciua pe Culiță Sterp. Ce părți bune a văzut la artist, în timpul căsătoriei. “Sunt părți ale trecutului care deja nu mai contează.”
Cum l-a cunoscut Carmen de la Sălciua pe Culiță Sterp. Ce părți bune a văzut la artist, în timpul căsătoriei. “Sunt părți ale trecutului care deja nu mai contează.”

Carmen de la Sălciua a vorbit despre cum l-a cunoscut pe Culiță Sterp și ce părți bune a văzut aceasta la artist.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au avut o frumoasă relație împreună, până la un punct, în anul 2018, când cei doi s-au hotărât să meargă pe drumuri separate, iar aceștia au hotărât să apeleze la Tribunal pentru întreaga procedură, care din spusele ei, s-a întins cam pe jumătate de an.

Cum l-a cunoscut Carmen de la Sălciua pe Culiță Sterp

Citește și: Motivul pentru care Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu au avut copii. Cum s-a înțeles aceasta cu mama artistului. „Așa am crezut atunci.”

Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua[Sursa foto: Facebook]

Citește și: VIDEO “Vine bebe!” Cum a apărut Carmen de la Sălciua la o petrecere unde a cântat? Fanii artistei o suspectează că ar fi însărcinată

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cu toate acestea, trecutul nu poate fi schimbat, iar faptul că artistul a făcut parte din viața ei este un lucru acceptat de către aceasta.

Invitată în cadrul emisiunii Povești de Film cu Mara Bănică, aceasta a fost întrebată despre cum l-a cunoscut, de fapt, pe Culiță Sterp, iar totul a avut loc în momentul în care cei doi au fost chemați să cânte la botezul nașei lor, Lena Miclăuș. Atunci s-au văzut pentru prima dată, deoarece până atunci se cunoșteau doar în online. Spune că în viața de familie a avut o atmosferă decentă alături de el și nu poate spune că a avut perioade negative, altfel nu alegea să facă pasul spre căsătorie cu acesta. 

“Ne-am cunoscut la botezul nașei noastre, Lena Miclăuș, tot așa ne-am văzut, practic ne-am cunoscut pe internet. El era invitat, eu eram invitată și acolo a început totul. Eu nu, îți dai seama. (Nr. Cine a facut primul pas). În cazul nostru așa a fost. Eu am avut, în relația cu el, atmosferă decentă de familie, am avut diferite discuții și anumite discuții s-au întâmplat și ulterior.

Mai multe certuri au fost după. Eu nu pot să spun că am avut o viață negativă alături de el, altfel nu mă căsătoream am cu el.”, a povestit Carmen de la Sălciua.

Ce părți bune a văzut Carmen de la Sălciua la Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

În timpul mariajului a reușit să îi vadă și părțile bune, și părțile mai puțin bune, dar spune că toate acestea sunt părți ale trecutului care deja nu mai contează. Despre el a menționat că este un om cu suflet bun, însă nu mai știe ce se mai întâmplă acum în viața lui, deoarece are o perioadă de timp de când au dispărut unul pentru altul și fiecare și-a refăcut drumul amoros.

  “I-am văzut și părțile bune și părțile mai puțin bune. Astea sunt cumva părți ale trecutului care deja nu mai contează. Cred că e un om cu suflet bun. Nu știu cum mai e el acum și ce se mai întâmplă în viața lui pentru că eu am dispărut de ceva vreme. Am dispărut și fiecare și-a refăcut viața.”, a mai povestit Carmen de la Sălciua.Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

VIDEO “Vine bebe!” Cum a apărut Carmen de la Sălciua la o petrecere unde a cântat? Fanii artistei o suspectează că ar fi însărcinată

IMAGINI RARE cu Meghan Markle în costum de baie! Ce BOMBĂ SEXY e soția Prințului Harry. A arătat TOT în aceste fotografii!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Anunț major pentru minorii care vor să participe la "Beach, Please! 2024". Ce condiții trebuie să respecte

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Yalın și Güneș aduc familiile împreună pentru a discuta și a remedia scandalul de la ceremonia de logodnă. Vizionează episodul 12 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies