Motivul pentru care Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu au avut copii. Cum s-a înțeles aceasta cu mama artistului. „Așa am crezut atunci.”

Motivul pentru care Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu au avut copii. Cum s-a înțeles aceasta cu mama artistului. „Așa am crezut atunci.”
Motivul pentru care Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu au avut copii. Cum s-a înțeles aceasta cu mama artistului. „Așa am crezut atunci.”

Carmen de la Sălciua a vorbit despre motivul pentru care nu a făcut copii cu artistul Culiță Sterp, în timpul mariajului dintre cei doi.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp avut o relație împreună, însă lucrurile nu au mai mers între ei așa cum și-ar fi dorit, iar în 2018 cei doi au semnat actele de divorț și s-au hotărât să meargă pe drumuri separate. De-a lungul timpului, aceasta a dezvălui că  relația lor a început să scârțâie de ceva vreme, iar faptul că nu mai simțea stabilitate, a dus-o la decizia de atunci.

Motivul pentru care Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu au copii

Citește și: VIDEO “Vine bebe!” Cum a apărut Carmen de la Sălciua la o petrecere unde a cântat? Fanii artistei o suspectează că ar fi însărcinată

Culiță Sterp
Culiță Sterp[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Cea mai mare răutate.” Nelu Popa a vorbit despre relația cu Carmen de la Sălciua. Ce a declarat artistul?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Invitată în cadrul podcastului Povești de film cu Mara Bănică, Carmen de la Sălciua a fost întrebată despre motivul pentru care nu a făcut copii cu Culiță Sterp, iar aceasta a crezut încă din timpul relației că nu va putea duce ceva până la capăt alături de el, așa că bănuielile s-au confirmat. Chiar dacă este de părere că e o binecuvântare să ai copii, a trecut prin câteva episoade în viața ei în care nu se vedea până la finalul drumului alături de artist. 

„Am crezut că nu putem duce ceva până la capăt. Așa am crezut atunci. Eu am fost cea care nu și-a dorit la momentul respectiv. (Nr. Copii). Nu pentru că nu e o binecuvântare să ai copii, ci doar pentru că avem anumite episoade din viața mea și nu mă vedeam până la finalul drumului alături de el. (nr. Culiță Sterp). Și așa a și fost.”,

a spus Carmen de la Sălciua.

Cum s-a înțeles Carmen de la Sălciua cu mama artistului

Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

Carmen de la Sălciua a vorbit și despre relația pe care avut-o cu mama Geta în timp ce era căsătorită  cu el. Cele două au avut o relație destul de bună, însă a recunoscut că lucrurile au început să se degradeze între ele în momentul în care cei doi s-au separat. Poate să înțeleagă acest lucru, deoarece rolul unei mame este de a-și apăra copilul, a mai adăugat aceasta.

Divorțul a avut loc la Tribunal, a durat cam jumătate de an, iar acesta a fost înaintat de ea. 

„Ne-am înțeles destul de bine (nr. cu mama Geta). Chiar pe parcursul căsniciei noastre am avut o relație destul de bună. Lucrurile au degenerat puțin în momentul în care ne-am separat, dar și asta am înțeles pentru că a fi mamă înseamnă să îți aperi puiul. Nu aveam nici copii, nici mari averi strânse împreună, dar acum fiecare își spune părerea.

Am divorțat la Tribunal. S-a întins ceva, cam jumătate de an. Eu.(nr. a înaintat divorțul). Așa a fost situația atunci.”, a mai povestit Carmen.Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Cea mai mare răutate.” Nelu Popa a vorbit despre relația cu Carmen de la Sălciua. Ce a declarat artistul?

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Momente de groază pentru Alexandra Ungureanu! Artista a crezut că nu va mai ajunge acasă: ”Eram pregătită să-mi iau la revedere”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Dan Negru, premiat aseară în cadrul Galei "Valori Contemporane", organizată de Radar de media

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies