Cum îndepărtezi rapid sclipiciul de pe unghii în 7 pași. De la sclipici strălucitor la unghii impecabile!

Cum îndepărtezi rapid sclipiciul de pe unghii în 7 pași. De la sclipici strălucitor la unghii impecabile!

Cu siguranță multe fete se confruntă cu scilipiciul de pe unghii, atunci când vine momentul să îl dea jos. Chiar dacă arată foarte bine și este foarte elegant, este cu adevărat o bătaie de cap când trebuie să scăpăm de el.

Ei bine, dacă faci parte din categoria fetelor pentru care îndepărtarea sclipiciului de pe unghii este de-a dreptul

o bătaie de cap, iată mai jos care sunt pașii care îți vor face treaba mai ușoară. Tot ce trebuie să faci este să respecți ordinea! Dacă îți dorești să îndepărtezi sclipiciul de pe unghii rapid, ai nevoie de câteva produse, care cu siguranță își vor face treaba.

Citește și: Ce culori se poartă, în funcție de zodie, pentru a avea noroc

Cum îndepărtezi rapid sclipiciul de pe unghii în 7 pași

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să fii elegantă cu blugi. 4 combinații vestimentare care vor atrage toate privirile

De ce ai nevoie pentru a îndepărta sclipiciul de pe unghii  rapid

Pentru început, ai nevoie de un dizolvant pentru unghii  fără acetonă. Un dizolvant ușor care se folosește datorită sistemului de dozare.

Este important să știi că poți folosi o singură mână pentru a apăsa cu discheta demachiantă pe pompiță și va ieși destul produs pentru una sau chiar două unghii, depinzând și de tipul de ojă pe care ați ales să îl aplicați pe unghie.

Dizolvantul pentru unghii cu ulei, este un produs la fel de bun pentru îndepărtarea sclipiciului de pe unghii și este unul dintre cele mai puternice care au fost folosite vreodată.

Persoanele care l-au folosit au păreri foarte bun despre acesta, dar există și minusuri, cum ar fi, pelicula uleioasă care persistă destul de mult timp pe piele și faptul că este potent există riscul ca lucrurile din jurul tău să se decoloreze.

Cum îndepărtezi rapid sclipiciul de pe unghii în 7 pași

[Sursa foto: freepik]

Metoda  foliei de aluminiu este o metodă mai mult decât eficientă, care are mulți pași, dar finalul va fi unul la care nu te așteptai, deoarece merge 100%.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Dacă îți dorești să folosești această metodă vei avea nevoie de o foarfecă, dizolvant pentru unghii, vată sau dischete demachiante și folie pentru gătit.

Cum îndepărtezi rapid sclipiciul de pe unghii în 7 pași

[Sursa foto: freepik]

Pasul 1

Primul pas este destul de simplu, iar tot ce trebuie să faci este să tai folia de aluminiu în fâșii dreptunghiulare, ar fi indicat să fie de 5 cm lățime și 7 cm lungime pentru ca sclipiciul să se îndepărteze exact așa cum trebuie.

Pasul 2

Apoi, trebuie să rupi vata in parți aproximativ egale, 10 la număr, iar dimensiunea sa fie puțin mai mare decât patul unghiei.

Pasul 3

Cum îndepărtezi rapid sclipiciul de pe unghii în 7 pași

[Sursa foto: freepik]

După ce ați făcut aceste lucruri, trebuie să pregătiți dizolvantul, deoarece este un produs foarte important, dacă vă doriți să eliminați tot sclipiciul de pe unghii.

Pasul 4

Al patrulea pas este simplu, trebuie să îmbibați o parte a bucății de vata sau a dischetei demachiante cu dizolvant.

Citește și: “Ea s-a chinuit și mi-a salvat viața“ Helmut Duckadam a fost la un pas de moarte! Legenda fotbalului românesc a povestit momentul în care și-a revenit din comă- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

Pasul 5

Pentru pasul cinci trebuie să aplicați o bucată de vată cu partea cu dizolvanta pe patul unghiei.

Pasul 6

Aplica in scurt timp deasupra o bucata de folie de aluminiu si înfășoar-o în jurul unghiei. Acest lucru se va face cu fiecare unghie și veți observa cum sclipiciul va fi îndepărtat în totalitate. Sunt pași foarte simpli care funcționează în totalitate.

Pasul 7

Cum îndepărtezi rapid sclipiciul de pe unghii în 7 pași

[Sursa foto: freepik]

În funcție de oja pe care îți dorești să o îndepărtezi de pe unghie, trebuie să verifici la 5 sau 7 minute o unghie să observi dacă a funcționat sau mai trebuie lăsat să acționeze. Dacă vei împinge ușor oja cu un bețișor de bambus și nu se va mișca, atunci va trebui lăsat pentru încă două minute.

Vata trebuie pusă exact pe unghie, deoarece, altfel, riști să ți se usuce foarte tare zona de contact cu vata sau discheta și este important să folosiți vata, nu discheta demachiantă strict pentru mărime.

Dacă veți urma pașii de mai sus și veți alege produsele corecte, ei bine, veți putea îndepărta atât sclipiciul, cât și oja care se elimină mai greu de pe unghie. Este un truc foarte util și benefic și cu siguranță vă va ajuta de fiecare dată când veți avea nevoie!

Cum îndepărtezi rapid sclipiciul de pe unghii în 7 pași

[Sursa foto: freepik]Citește și:

Cum să-ți protejezi pielea și părul în anotimpul ploios

Cu ce se curăță pixul de pe haine

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies