Cum îl faci să te ierte în funcție de zodie


La un moment dat în viața noastră de cuplu vom face o greșeală, pentru că ne mișcăm din inerție și, uneori, uităm sentimentele celui care ne însoțește.


In articol:

Poate, prejudiciul făcut nu este rezolvat cu doar un, îmi pare rău, dar va trebui să încercăm mai mult să primim iertare. Utilizați astrologia pentru a obține răspunsuri despre cum să remediați situația potrivit horoscop yve.ro.

 

Citeste si: Punctele negre: de ce apar și cum scăpăm de ele


Berbec

Un Berbec este pasional și impulsiv, atât de mult încât se înfurie imediat și jignește. Dacă vreți ca un Berbec să vă ierte, va trebui să dați niște scuze sincere, sincere; admiteți că ați făcut o greșeală serioasă (deși și ei au făcut-o) și promiteți să nu o repetați. Ei nu țin ranchiună dacă observă sinceritatea în părerea dvs. de rău.Taur

Sunt dintre nativii cei mai încăpățânați și mândri. Îi deranjează profund că cineva îi supără; ei sunt profund răniți și de aceea este foarte dificil pentru ei să dea o a doua șansă. În cele din urmă, timpul vindecă până și cele mai profunde răni, așa că și un Taur poate ierta dacă vede că este suficient de spășit și face ceva semnificativ pentru a-și corecta eroarea.Gemeni

Ei nu știu că de multe ori își provoacă propriile probleme, deoarece vorbesc de obicei în plus și acest lucru cauzează dispute care îi deranjează. Dar, așa cum se supără repede, tot așa iartă cu aceeași viteză. Cel mai bun mod de a cere iertare de la Gemeni este acela de al face personal sau de la telefon.


Citește și:

Punctele negre: de ce apar și cum scăpăm de ele

Sfaturi și idei pentru un Paște tradițional românesc

HOROSCOP RUNE Mihai Voropchievici pentru a doua jumătate a lunii MARTIE. Două zodii încep o viaţă nouă plină de belşug

Ceaiul de tei - beneficii dovedite pentru sănătate!

Tendințe de decorare a casei care vor domina restul anului 2020

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca Comănici, câștigătoarea „Puterea Dragostei” a fost bătută?! Primele declarații: „Vor să...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri