Cum este bărbatul LEU în pat. Ce să îi șoptești la ureche pentru a-l incita

barbatul leu in pat
Cum este bărbatul LEU în pat. Ce să îi șoptești la ureche pentru a-l incita

Fiecare bărbat în parte are anumite afinități și dorințe, atunci când vine vorba de dragoste. Însă știați cum este bărbatul Leu în pat?

Aflați din rândurile următoare cum este mai exact bărbatul Leu în dragoste, dar și ce poți face pentru a-i atrage atenția cât mai bine.

 

Cum este bărbatul Leu în pat

Fie că ești într-o relație de lungă durată cu un bărbat Leu, fie că abia v-ați cunoscut și ați format un cuplu, poate că a venit momentul în care ai vrea să îl surprinzi și în intimitate.

Iată câteva metode pe care le poți utiliza.

Oferă-i un stimulent

Poți începe prin a filtra la nebunie cu el, fie că îi vei atinge mâna, umărul sau îi vei mângâia fața sau îți vei trece mâna prin părul lui, cu siguranță îi vei stârni curiozitatea. Iar dacă îi vei șopti și lucruri pasionale la ureche, să fi sigură că lucrurile vor merge într-o direcție mai mult decât bună.

Oferă-i complimente legate de ochii sau părul lui.

Chiar dacă sunt doar niște complimente care pot părea banale, sunt foarte importante pentru el. Bărbatul Leu trăiește pentru atenția care i se oferă, prin urmare, cu cât îl vei complimenta mai mult și vei fi atent la el, cu atât el va fi din ce în ce mai atras.

O altă modalitate constă în hainele pe care le porți.

Să nu fie ceva nici prea dezvăluitor, pentru că acesta își dorește mai degrabă să te descopere singur. Șoptește-i cât de bine arată, în timp ce te apleci către el. Cu siguranță va fi uimit și se va aștepta la mai mult de atât, pentru că bărbatul Leu vrea să se simtă cel mai dorit dintre toți. Dacă îl vei putea face să se simtă așa, ești pe cale să îl câștigi pentru tot restul vieții.

cum sa il atragi pe barbatul leu

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Horoscop chinezesc 17 Aprilie 2022. Află ce zodie va petrece mai mult timp cu cei dragi

 

Fii jucăușă și iubitoare

O femeie care se va comporta precum o pisică, în ceea ce privește jocul și iubirea față de bărbatul Leu, îl va câștiga cu siguranță pe acesta.

Îi vei face plăcerea de a-l zgâria pe spate, dar și pe gât, în timp ce îl sărutați ușor. Acest gest îl va face să își piardă calmul ușor, ușor și va vrea să treacă la pasul următor.

Bărbatului Leu îi place să se bucure de fiecare pas către dragoste. Prin urmare, îl poți tachina prin diferite gesturi sexuale, iar acesta le va înțelege imediat.

Acesta este genul de bărbat care vrea să mulțumească cât mai bine femeia de lângă el, pentru că își dorește un feedback cât mai pozitiv din partea ta.

Dominatori din fire, bărbații Leu își doresc ca femeia de lângă ei să se lase dominată, cel puțin 50% din timp. Îi poți șopti diverse lucruri la ureche, pe care știi sigur că își dorește să le audă.

Ai putea să îi spui cât de bine arată și cum te simți în brațele lui. Astfel, acest comportament jucăuș îl va face să cedeze și să îți ofere ceea ce vrei.

cum este barbatul leu in pat

Citeste si: Greșeli pe care le fac femeile într-o relație. Ce faci ca să nu le mai repeți

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

 

Oferă-i f eedback și complimente

Bărbatul Leu își va dori întotdeauna să audă cât de bun este în a te face să te simți ca o femeie și totodată va vrea să audă cât de sexy este și cum te face să te simți atingerea lui. Acesta obișnuiește să fie o fire verbală și să zică lucrurilor pe nume, direct, iar același lucru îl așteaptă și din partea ta. Oferă-i un feedback solid.

În mod contrar, dacă vei aborda o atitudine negativistă și îl vei critica, cu siguranță bărbatul Leu nu își va mai dori să aibă de-a face cu tine și va încerca să scape de tine cât mai repede cu putință și te va ignora.

Dacă vei observa că bărbatul Leu devine puțin egoist în pat, ai putea să încerci ceva nou, pentru a-l instiga, însă să nu preiei tu controlul, pentru că asta îi place lui să facă de cele mai multe ori.

ce femei prefera barbatul leu

Citeste si: Horoscop chinezesc 17 Aprilie 2022. Află ce zodie va petrece mai mult timp cu cei dragi



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum este bărbatul BERBEC în pat. Ce să îi șoptești la ureche pentru a-l incita

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Greșeli pe care le fac femeile într-o relație. Ce faci ca să nu le mai repeți

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies