Limbajul trupului când ne îndrăgostim. Semne evidente după care îți dai seama când cineva te place


Află ce gesturi trădează un interes sporit față de tine din partea persoanei care te interesează.


In articol:

Ți-ai pus vreodată întrebarea dacă o anumită persoană te place  sau dacă este atrasă de tine în mod real? Ai încercat să descifrezi  gesturile acestei  persoane pentru a afla ce vrea  să îţi transmită de fapt pe cale non-verbală?

În continuare, vei afla ce gesturi trădează o persoană atunci când are sentimente pentru tine.

Ce este limbajul trupului

Limbajul trupului  este de fapt o modalitate de comunicare non-verbală, transmiterea de idei fiind realizată la nivel de gesturi, expresii faciale și mișcări ale ochilor. Interpretarea tuturor acestor semnale se relizează în subconștient.

Care este limbajul trupului când ne îndrăgostim

Aflate în prezența unui potențial partener, femeile recurg la anumite gesturi subtile, în timp ce bărbaţii acționează într-un mod controlat.

Limbajul trupului când ne îndrăgostim

Ridicatul din sprâncene este unul dintre gesturile la care bărbaţii, dar şi femeile, recurg atunci când le place o persoană.

Contactul vizual prelungit. Femeile, dar şi bărbaţii, au tendința de a căuta privirea celuilat pentru a putea să îi transmită ce își doresc de fapt.

Contactul fizic. Atingerea accidentală este o metodă sigură de a-i transmite persoanei de sex opus că ți se pare atrăgătoare.

Picioarele şi mâinile. Dacă o persoană este interesată de tine, aceasta nu va ţine mâinile încrucişate, ci va adopta o poziţie cât se poate de relaxată, membrele fiind ușor deshise, în cazul bărbaților, gest care se poate interpreta ca o

deschidere spre comunicare.

Limbajul trupului când ne îndrăgostim

Citeste si: Horoscopul dragostei pentru luna mai

Alte semne că cineva te place sau te iubește

Sprâncenele lui

Data viitoare când îți întâlnești posibilul partener, îndreaptă-ți atenția către zona sprâncenelor. Experţii afirmă că sprâncenele unui bărbat care priveşte o femeie de care se simte atras, se vor ridica şi vor coborî în timp ce acesta o admiră.

Ochii lui

Ochii celui îndrăgostit vor străluci fără doar și poate. Specialiştii au mai remarcat însă un semn, ceva mai evident și anume, clipitul. Dacă persoana din fața ta clipeşte mai des atunci când îți vorbește, este un semn clar că aceasta nutreşte sentimente pentru tine.

Citeste si: 11 semne că nu te iubește, ci doar se folosește de tine!

Limbajul trupului când ne îndrăgostim

Postura corpului său

În mod inconştient, el va dori să pozeze într-un bărbat puternic și va sta într-o poziţie pe care el o consideră impunătoare. Se va înălţa cel mai probabil şi îşi va umfla pieptul, astfel că nu ai cum să ratezi acest semnal. Specialiştii afirmă că bărbații îşi folosesc adesea trupul din dorința de a impresiona, dar şi pentru a domina în cadrul unei discuții.


Abonează-te pe

Citește și:

6 motive pentru care bărbații își ascund sentimentele

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Mesaje de DRAGOSTE lungi pentru EL şi EA - 2021. 'Dragostea mea pentru tine este de așa natură, încât va rămâne până la sfârșit"

Idei de cadouri în funcție de zodie pentru femei și bărbați

Cine este ANGELA RUSU. "N-am crezut că o să mă mai mărit vreodată! Aveam o repulsie… După trei căsnicii…"


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

MARIUS MODOVAN: Cine este şi cu ce se ocupă soţul Angelei Rusu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri