Cum eliminam substantele nocive din legumele si fructele crescute cu ingrasaminte chimice


Efectul nociv al pesticidelor poate fi combatut cu arme inteligente.

 

Minim doua mese de legume si fructe consumate zilnic inseamna garantia unui organism sanatos si viguros. In teorie, pentru ca, in practica, realitatea este modificata semnificativ de substantele chimice menite sa le potenteze acestora cresterea: pesticidele si erbicidele. Nitrati, azotati, fosfati, sunt hrana pentru plante si otrava pentru organismul uman. Si, cu stiinta sau fara stiinta, ne-o administram zilnic, daca nu am invatat inca sa ne protejam. Oamenii pasionati si destepti au inventat moduri care sa combata efectul nociv al pesticidelor.
Nu pe toti ne tin baierele pungii, astfel inct, si in extrasezon, sa punem pe masa produse bio, organice. Si, totusi, cum sa eliminam acest risc real pentru sanatatea noastra?
Scapa de pesticide cu ajutorul apei ozonificate!
Camelia Rosu, medic de familie si nutritionist ne ofera cateva sfaturi pretioase de combatere a toxicitatii din legume si fructe:
“Clasica spalare a fructelor si a legumelor, trebuie facuta extrem de bine, ca sa mai diminueze, cumva, concentratia unora dintre chimicale. Dar una dintre cele mai bune metode, pe care o sugerez tuturor cititorilor dumneavoastra este aceea de a folosi ozonizarea. Exista aparate speciale care ozonizeaza apa in care sunt tinute legumele si fructele. Este suficient daca se tin legumele si fructele 5-7 minute in acea apa. Practic, in cinci minute se scapa de 95% din tot acest balast pe care noi, altminteri, daca il ingeram, ne provoaca efecte extrem de dezagreabile si nocive in corp.”
Remedii naturale de combatere a pesticidelor din legume si fructe
“Exista remedii naturale, exista suplimente nutritive al caror rol este exact acela de a neutraliza, printr-un gradient de concentratie, pur si simplu, aceste impuritati. Si aceste remedii* nu numai ca elimina pesticidele, dar si metalele grele, inclusiv radiatiile. Este un mit faptul ca, prin fierbere, aceste substante nocive ar putea fi anihilate. Dimpotriva, chiar se concentreaza. Daca este sa consideram prezervarea enzimelor, a vitaminelor, a tuturor substantelor bune dintr-o leguma sau fruct, intotdeauna avem un avantaj de sanatate.”
Si chezasie sta statistica de sanatate, semnificativ mai buna, a persoanelor care sunt ovo-lacto vegetariene sau raw-vegan.
*Exemple de minerale, de enzime si micronutrienti cu ajutorul carora poti elimina pesticidele, metalele grele, radiatiile din organism:
– seleniu, zeolit, vitamina C organica, siliciu, extractul de lucerna, spirulina, rasina mumio, clorella s.a.m.d.
Sursa: elacraciun.ro

Minim doua mese de legume si fructe consumate zilnic inseamna garantia unui organism sanatos si viguros. In teorie, pentru ca, in practica, realitatea este modificata semnificativ de substantele chimice menite sa le potenteze acestora cresterea: pesticidele si erbicidele. Nitrati, azotati, fosfati, sunt hrana pentru plante si otrava pentru organismul uman. Si, cu stiinta sau fara stiinta, ne-o administram zilnic, daca nu am invatat inca sa ne protejam. Oamenii pasionati si destepti au inventat moduri care sa combata efectul nociv al pesticidelor.

Nu pe toti ne tin baierele pungii, astfel inct, si in extrasezon, sa punem pe masa produse bio, organice. Si, totusi, cum sa eliminam acest risc real pentru sanatatea noastra?

Scapa de pesticide cu ajutorul apei ozonificate!Camelia Rosu, medic de familie si nutritionist ne ofera cateva sfaturi pretioase de combatere a toxicitatii din legume si fructe:

Clasica spalare a fructelor si a legumelor, trebuie facuta extrem de bine, ca sa mai diminueze, cumva, concentratia unora dintre chimicale. Dar una dintre cele mai bune metode, pe care o sugerez tuturor cititorilor dumneavoastra este aceea de a folosi ozonizarea. Exista aparate speciale care ozonizeaza apa in care sunt tinute legumele si fructele. Este suficient daca se tin legumele si fructele 5-7 minute in acea apa. Practic, in cinci minute se scapa de 95% din tot acest balast pe care noi, altminteri, daca il ingeram, ne provoaca efecte extrem de dezagreabile si nocive in corp.”

Remedii naturale de combatere a pesticidelor din legume si fructe


“Exista remedii naturale, exista suplimente nutritive al caror rol este exact acela de a neutraliza, printr-un gradient de concentratie, pur si simplu, aceste impuritati. Si aceste remedii* nu numai ca elimina pesticidele, dar si metalele grele, inclusiv radiatiile. Este un mit faptul ca, prin fierbere, aceste substante nocive ar putea fi anihilate. Dimpotriva, chiar se concentreaza. Daca este sa consideram prezervarea enzimelor, a vitaminelor, a tuturor substantelor bune dintr-o leguma sau fruct, intotdeauna avem un avantaj de sanatate.”

Si chezasie sta statistica de sanatate, semnificativ mai buna, a persoanelor care sunt ovo-lacto vegetariene sau raw-vegan.

*Exemple de minerale, de enzime si micronutrienti cu ajutorul carora poti elimina pesticidele, metalele grele, radiatiile din organism:

– seleniu, zeolit, vitamina C organica, siliciu, extractul de lucerna, spirulina, rasina mumio, clorella s.a.m.d.

Sursa: elacraciun.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Situație dramatică! Lora și Ionuț Ghenu au ajuns la spital în Bali: „Ne linșează”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri