Cum depasesti mai usor separarea de fostul partener


Psihologii sunt de parere ca majoritatea persoanelor care ies dintr-o relatie sunt predispuse sa faca aceleasi greseli. Fie ca nu-si permit sa exteriorizeze durerea sau nu pastreaza o perioada in care sa intrerupa comunicarea, toate acestea saboteaza vindecarea suferintei.

Daca ati experimentat sfarsitul unei relatii, atunci stiti cat de greu este sa treceti peste amintirile care reactiveaza emotii puternice si produc o tristete profunda. Fie ca a fost o despartire de comun acord sau plina de umilinta, acuzatii dureroase si confesiuni dureroase, inm oricare dintre cazuri poate fi aproape la fel de dificil de trecut pste atasamentul emotional de fostul partener, scrie descopera.ro, care citeaza sweetyhigh.com. 5 lucruri care va ajuta sa treceti mai usor peste o despartire:

Permitati-va sa plangeti. Este foarte important ca in perioada de recuperare sa va permiteti sa exteriorizati durerea. Nu numai ca veti elibera pe deplin ranile si durerea, dar va va ajuta si sa recunoasteti aceste emotii, mai degraba decat sa incercati sa le suprimati.

Citeste continuarea aici.

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

A slăbit 70 de kilograme în 3 luni: ce reguli a urmat şi care au fost alimentele excluse

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri

Setări confidențialitate