Cum combinam corect alimentele pentru a slabi mancand! Da, se poate

Cum combinam corect alimentele pentru a slabi mancand! Da, se poate
Cum combinam corect alimentele pentru a slabi mancand! Da, se poate

Cu totii ne intrebam ce trebuie sa facem pentru a avea o silueta de invidiat si totusi sa nu ne infometam.

 

Secretul sta in alimentatia noastra si mai ales in modul in care combinam alimentele preferate. Valentin Vasile creator si cofondator Limitless Total Body Makeover, personal trainer, si specialist in nutritie sportiva ne invata cateva ponturi prin care poti manca sanatos tot ce iti doresti. Cel mai important este modul in care o faci.
Fructele se iau ca o masa separata si nu se combina si nici nu se consuma ca desert.
Zaharul, fructoza, mierea si dextroza inhiba secretia sucurilor gastrice, asadar fructele se consuma fie cu 30 de minute inainte de masa, fie la trei ore dupa masa. Este de preferat sa se excluda din alimentatie dulciurile, deoarece ele sunt combinatii incorecte. Insa daca nu ele nu pot fi excluse complet, trebuie consumate in cantitate cat mai mica, la cel putin doua ore dupa masa, ca o gustare separata.
Fructele acide (citrice, mere, fructe de padure) si cele dulci (banana, pere, mango, etc.)
nu se combina. Fructele acide se pot combina intre ele (spre exemplu portocale si grapefruit), dar cele dulci se pot consuma doar unul o data (de exemplu, doar banane).
Alimentele grase (unt, untura, ulei, slanina etc) nu se combina nici cu proteinele si nici cu alimentele bogate in amidon. Alimentele grase se asociaza corect doar cu vegetalele.
Cartofii, orezul si pastele se combina cu legume, de preferinta crude.Branza
si restul lactatelor nu se combina cu painea.
Citeste continuarea pe Antena3.ro.

Secretul sta in alimentatia noastra si mai ales in modul in care combinam alimentele preferate. Valentin Vasile creator si cofondator Limitless Total Body Makeover, personal trainer, si specialist in nutritie sportiva ne invata cateva ponturi prin care poti manca sanatos tot ce iti doresti. Cel mai important este modul in care o faci.Fructele se iau ca o masa separata si nu se combina si nici nu se consuma ca desert. Zaharul, fructoza, mierea si dextroza inhiba secretia sucurilor gastrice, asadar fructele se consuma fie cu 30 de minute inainte de masa, fie la trei ore dupa masa. Este de preferat sa se excluda din alimentatie dulciurile, deoarece ele sunt combinatii incorecte. Insa daca nu ele nu pot fi excluse complet, trebuie consumate in cantitate cat mai mica, la cel putin doua ore dupa masa, ca o gustare separata.


Fructele acide (citrice, mere, fructe de padure) si cele dulci (banana, pere, mango, etc.) nu se combina. Fructele acide se pot combina intre ele (spre exemplu portocale si grapefruit), dar cele dulci se pot consuma doar unul o data (de exemplu, doar banane).

Alimentele grase (unt, untura, ulei, slanina etc) nu se combina nici cu proteinele si nici cu alimentele bogate in amidon. Alimentele grase se asociaza corect doar cu vegetalele.


Cartofii, orezul si pastele se combina cu legume, de preferinta crude.Branza si restul lactatelor nu se combina cu painea.

Citeste continuarea pe Antena3.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum l-a cunoscut Elena Merișoreanu pe soțul cu care este de peste cinci decenii. „Era vară, iar toamna am vorbit că ne vom căsători.”

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Reprezentanţii supermarketului reacţionează după gestul Sânzianei Negru: "Am aflat cu tristeţe. Vom analiza şi reevalua colaborarea cu ea"

Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru o ieșire cu familia în oraș. “Mi se par absolut superbe.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies