Cum arata iubita lui Vladimir Draghia! Este absolut superba si i-a daruit o fetita


Este om de televiziune, actor, fost sportiv de performanta, tata, dar foarte putini cunosc faptul ca Vladimir este pasionat de design interior.

Vladimir Draghia are o poveste de viata demna de un film hollywoodian. A jucat in telenovele, a aparut in zeci de reclame si spoturi indraznete; este actor, scenarist, si a fost inotator de performanta, fiind pentru o perioada in lotul olimpic. Dupa liceu, a obtinut doua burse in Statele Unite ale Americii, insa nu a reusit sa isi urmeze visul american. Dornic de o experienta unica, Vladimir a plecat in Italia sa isi incerce norocul. Libertatea si lipsa constrangerilor l-au definit ca om si i-au format caracterul, accentueaza Vladimir Draghia.

“Prefer sa lucrez intens, cat pot, trei sau patru luni, dupa care vreau sa iau o pauza. M-am invatat cu libertatea si imi este necesara. Probabil ca vine si ca o compensare pentru perioada in care eram la internat (n.r. perioada petrecuta la Centrul Olimpic, in Braila) si trebuia sa plec numai cu bilet de voie”, a declarat vedeta.

Vladimir si Alina formeaza cuplul perfect. Poti vedea imagini cu Alina in GALERIA FOTO

Toata lumea il cunoaste pe concurentul de la Exatlon Romania, insa nimeni nu stie cum arata iubita lui, Alice Cavaleru, femeia care i-a daruit o fetita superba, pe Alaia Zora.

Alice Cavaleru şi Vladimir Drăghia au o relaţie de mai mult timp. Cei doi au devenit părinţii Alaiei Zora pe 9 iulie 2017. 

 

Alice Cavaleru a născut-o pe Alaia Zora, fiica lui Vladimir Drăghia, natural. A fost în travaliu timp de şapte ore, a suferit, dar s-a bucurat din plin de acele momente deoarece îşi dorea să o aducă pe lume neapărat în mod natural, fără opreaţie de cezariană.

 

"Acum o lună, cu două ore înainte să se nască Zora. Eram în travaliu de şapte ore, iar peridurala m-a făcut să ţopăi de bucurie prin sala de naşteri. A fost o experienţă minunată, a fost momentul meu de glorie! Nu spun că este usor să naşti natural, dar te face să te simţi puternică şi te pregăteşte pentru ce urmează. E o experienţă pe care eu mi-am dorit mult să o trăiesc şi mă bucur că nu am lăsat teama să mă priveze de momentul nostru de nota 10. Desigur, este important şi unde, şi cu cine naşti." a scris Alice conform SpyNews

Alice are un business cu hainute pentru bebelusi: "Aici vei găsi o selecţie deosebită de hăinuţe pentru fetiţe şi băieţei cu vârsta cuprinsă între şase luni şi patru ani. Seturi de îmbrăcăminte pentru copii, salopete adorabile pentru bebeluşi, jachete şi paltonaşe, toate de o calitate superioară, gata pentru tăvăleală. Pentru că punem preţ pe estetică, am ales cele mai drăgălaşe modele ca să îî însoţească pe micuţi în aventurile lor de zi cu zi.", spune descrierea de pe site.

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Ce spune Bianca Drăguşanu despre Giani Kiriţă? S-a speculat că între ei ar fi fost ceva, iar noi avem dovada foto că au ieşit împreună. "A arătat cât de puternic este" FOTO!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri

Setări confidențialitate