Cum arată Cristi din Banat, în prezent, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor


Cristi din Banat a devenit cunoscut odată cu piesa „Ca o apă cristalină”.


In articol:

Deși Cristi din Banat a atras atenția publicului larg cu piesa „Ca o apă cristalină”, în anul 2015, acesta s-a retras din lumina reflectoarelor de atunci, în ciuda faptului că era și foarte activ pe rețelele de socializare, ținând legătura cu urmăritorii săi.

Prin urmare, puține persoane știu ce schimbări a avut artistul, în ultima vreme.

cristi din banat facebook

Cristi din Banat a devenit cunoscut odată cu piesa „Ca o apă cristalină”

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Care sunt regulile de stil vestimentar ale lui Cătălin Botezatu. "Nu recomand bărbaților să se îmbrace colorat la o nuntă"

 

Cum arată Cristi din Banat, în prezent

Cristi din Banat este artistul care adus zâmbetul pe buze pentru multe persoane, în anul 2015, însă de atunci, acesta a preferat să nu mai fie atât de prezent în lumina reflectoarelor.

Atât în trecut, cât și în prezent, artistul Cristi din Banat reușește să uimească pe toată lumea atunci când postează pe rețelele de socializare, diverse fotografii cu acesta. Printre provocările la care acesta a luat parte, se numără și “transformarea” în Sofia Vicoveanca, dar și fotografia lângă morminte.

Deși în anii trecuți, Cristi din Banat era activ pe rețelele de socializare, în prezent, se pare că lucrurile s-au mai schimbat în viața artistului, iar acum, acesta postează fotografii mai rar cu el, iar mai des cu promovări de produse.

Cristi s-a mutat în Spania, iar alături de mama sa a înființat o firmă de curățenie la domiciliu. În plus, este în continuare pasionat de muzică și le cântă adesea prietenilor.

cum arata cristi din banat

Cristi din Banat a devenit cunoscut odată cu piesa „Ca o apă cristalină”

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: De ce nu este bronzul sănătos „Bronzul este un mecanism de apărare”

 

Care sunt schimbările pe are Cristi din Banat le-a făcut

Se pare că una dintre schimbările pe care Cristi din Banat o are, în prezent, ține de faptul că artistul și-a pus silicon în buze, iar tot în aceeași perioadă acesta începuse inclusiv un tratament hormonal pentru mărirea sânilor.

În ciuda comentariilor răutăcioase care au venit din partea persoanelor care-l urmăresc pe Cristi din Banat pe rețelele de socializare, acesta pare să fie mai mândru ca niciodată cu schimbările pe care și le-a făcut. Datorită acestor schimbări, artistul a reușit să îi cucerească și pe spanioli, atunci când plecase din țară, odată ce a realizat că nu mai are parte de atât de mult succes ca înainte.

Acum, putem regăsi pe rețelele de socializare ale artistului, diverse imagini în care le prezintă urmăritorilor săi, măștile de față pe care le folosește, dar și alte produse de înfrumusețare.

cristi din banat poze

Cristi din Banat a devenit cunoscut odată cu piesa „Ca o apă cristalină”

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: 4 metode eficiente pentru a-ți menține un stil de viață activ


Abonează-te pe

Citește și:

4 metode eficiente pentru a-ți menține un stil de viață activ

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

De ce nu este bronzul sănătos. „Bronzul este un mecanism de apărare”

Care sunt regulile de stil vestimentar ale lui Cătălin Botezatu. "Nu recomand bărbaților să se îmbrace colorat la o nuntă"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac 3 decembrie 2022. Află ce zodie reușește să-și controleze un impuls de moment
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri