Care sunt regulile de stil vestimentar ale lui Cătălin Botezatu. "Nu recomand bărbaților să se îmbrace colorat la o nuntă"

Cătălin Botezatu
Care sunt regulile de stil vestimentar ale lui Cătălin Botezatu. "Nu recomand bărbaților să se îmbrace colorat la o nuntă"

Cătălin Botezatu a oferit sfaturi referitoare la cum ar trebui să ne îmbrăcăm atunci când mergem la o nuntă.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă de la noi din țară. Piesele sale vestimentare sunt purtate cu mândrie de nenumărate vedete, atât la noi în țară, cât și peste hotare. Cătălin Botezatu nu pune însă accentul doar pe haine, ci și pe modul în care le porți și cum le accesorizezi. Juratul „Bravo ai stil” este cunoscut și apreciat și pentru sinceritatea de care a dat dovadă de fiecare dată, comentând diferite apariții publice ale vedetelor. 

Invitat la Gala Excelenței desfășurată pe malul lacului Snagov, Cătălin Botezatu a făcut parte dintre vedetele care au fost premiate datorită activității lor atât în mediul online, cât și în TV.

Acesta a dat un interviu exclusiv pentru WOWnews, în cadrul căruia a menționat ce ținute nu-i place să vadă la nunți, dacă crede sau nu în superstiții, dar și despre vedetele din showbiz care poartă fake-uri.

Citește si: Cu ce se poartă fustă plisată! Cum o poartă cele mai îndrăgite vedete?

Cătălin Botezatu declarații

Cum trebuie să ne îmbrăcăm atunci când suntem invitați la o nuntă

Citește si: Ce piese trebuie să aibă orice femeie în garderobă, după spusele juratului „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cătălin Botezatu

Cum să te îmbraci la o nuntă

În cadrul interviului pe care l-a acordat exclusiv pentru WOWnews, Cătălin Botezatu a subliniat că cea mai mare greșeală pe care o fac invitatele atunci când participă la o nuntă este că optează pentru rochii care nu le avantajează.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Atunci când ne alegem o rochie trebuie să ținem cont de trăsăturile fizice, înălțimea și greutatea noastră. Trebuie să avem în vedere faptul că o rochie pe care o vedem pe un manechin sau pe altă persoană poate să nu fie potrivită pentru construcția noastră corporală. De aceea, este foarte important să alegem ținute care să ne avantajeze.

„Prima greșeală pe care o fac femeile este că își fac rochii asemănătoare cu ale unei vedete.

Își fac rochii pe care le văd pozate pe manechine de 1,80, ele neavând datele necesare pentru o astfel de rochie.Domnișoarele care sunt mici de înălțime și sunt mai grăsuțe și vor o rochie cu crinolină, vor arăta ca o butelie cu husă .”, a spus juratul „Bravo ai stil”.

Reguli de stil pentru miri

Citește si: Regulile esențiale pentru a purta un papion. Care sunt pașii pe care trebuie să-i respecți

 Cum ar trebui să ne îmbrăcăm atunci când mergem la o nuntă

Cătălin Botezatu a oferit câteva sfaturi și pentru mirii care sunt în căutare de ținute pentru importantul eveniment.

Ca și în cazul invitaților, trebuie să opteze pentru ținute care să-i avantajeze și să se simtă confortabile în acestea.

De asemenea, designerul vestimentar a precizat și faptul că mirii nu trebuie neapărat să se asorteze între ei „ Mireasa este într-un fel, mirele în alt fel, nu trebuie să vă asortați cu nimic ”, a precizat Cătălin Botezatu.

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

În privința rochiei de mireasă, juratul „Bravo ai stil” le-a atras atenția viitoarelor mirese să opteze pentru o ținută albă.

„Nu recomand bărbaților să se îmbrace colorat la o nuntă.” este sfatul designerului atât pentru miri, cât și pentru bărbații invitați la o nuntă.

Evită replicile pieselor vestimentare de lux

Citește si: Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu le critică pe fetele de la Puterea Dragostei. Ce greșeli vestimentare au făcut?

 Care sunt regulile de stil vestimentar ale lui Cătălin Botezatu

Adesea din dorința de a fi în trend cu alte persoane, optăm pentru obiecte vestimentare care sunt replica unor branduri celebre. Acest lucru este întâlnit chiar și în cazul vedetelor.

Cătălin Botezatu le-a taxat dur pe vedetele care poartă fake-uri la diverse evenimente. „ Este jenant, pentru că poți să fii o vedetă îmbrăcată frumos și fără să porți fake-uri. Nu aveți mai multă trecere în fața oamenilor dacă purtați fake-uri. Din contră, râde lumea de voi. ”, a spus creatorul de modă.

Tot el le recomandă persoanelor care nu își permit mereu un obiect vestimentar de brand să opteze pentru haine simple și elegante, decât să poarte fake-uri. Este mult mai important să te faci remarcat prin stilul propriu vestimentar, corect din punct de vedere cromatic și construit după proporțiile tale, decât să optezi pentru articole care sunt replica unor piese vestimentare de lux și mai mult decât atât, nici măcar nu te avantajează.



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

,,E inadmisibil.” Cătălin Botezatu, despre ținuta lui Carmen Iohannis, la funeraliile de la Londra

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies