Cum arăta Bianca Rus acum 10 ani? Poze absolut şocante!


După cum se știe deja, acum zece ani Bianca Rus era o cu totul altă persoană. Dacă până acum ați fi crezut că greutatea era problema sa, ei bine, nu. stilul era!


In articol:

Acum zece ani, Bianca Rus, concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities”, arăta ca o persoană total diferită. Dacă acum expresia „pupi de la Bia” a consacrat-o, în cadrul concursului de stil, atunci „pupi de la Bia” ar fi fost mai mult...

o amenințare. Chiar dacă aceasta a considerat că greutatea sa era un impediment, credeți-mă pe cuvânt că nu era o problemă! Stilul Biancăi, însă, era... diferit, față de cel de acum.

Citeste si: Momentul adevarului la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Catalin Botezatu a intrat in posesia dovezii si lamureste situatia cu Bianca Rus!

Unghii extrem de lungi, sprâncene subțiri și machiaj exagerat: asta o caracteriza pe Bianca Rus cu mulți ani în urmă

După cum puteți observa, acum mulți ani, când sprâncenele subțiri erau în vogă, Bianca Rus putea fi considerată chiar un etalon. Nu numai că sprâncenele acesteia sunt teribil de subțiri, însă culoarea lor este una nu tocmai naturală, având sprâncenele parcă desenate cu tușul de ochi, iar la unul dintre colțuri, „Bia” s-a cam emoționat și i-a tremurat mâna. Machiajul ochilor se voia a fi un „smokey eyes”, însă i-au ieșit doi cilindri desenați în jurul globilor oculari- cilindri care, din păcate, nu sunt neapărat egali. Fardul, deloc estompat, este mult prea grafic, și nu îi avantajează deloc trăsăturile frumoase, dar din păcate nepuse în valoare.

Cum arăta Bianca Rus acum 10 ani?
Cum arăta Bianca Rus acum 10 ani?

 

Genuțele Biancăi Rus sunt puțin cam lungi, micșorându-i ochiul, și au o ușoară formă de evantai. Trecând mai jos, în partea inferioară a feței, putem observa cum cea care a pornit trendul de conturare excesivă a buzelor, este chiar „Bia” nicidecum Kylie Jenner! Culoarea rujului, în mod probabil neintenționat, se potrivește tonalității pielii sale, dar unghiile...

Ei bine, unghiile au prezis era Cardi B, dinainte ca aceasta să aibă măcar vreun plan de a se lansa pe piața muzicală! Poziția pe care Bianca Rus a ales-o pentru a face poza, este una care acum se potrivește foarte bine cu situația în care se află: aceasta le face semn "hater-ilor" să tacă (sau, cel puțin, așa mi-am imaginat eu scenariul).

Citeste si: Ștefan Farrell, iubitul Biancăi Rus, adevărul despre relație

Bianca Rus nemachiată- mai frumoasă de o mie de ori

Cu toate astea, în momentul în care Bianca Rus a decis să pozeze nemachiată, și prin asta vreau să spun COMPLET nemachiată (pentru că fondul de ten aproape alb din poza de mai jos, a cam dat-o de gol că, totuși, și-a ascuns imperfecțiunile),frumusețea sa naturală a ieșit la iveală! Trăsăturile sale ar fi putut fi puse în valoare și atunci, pe vremea respectivă, dar moda cerea machiaj exagerat și sprâncene microscopice, iar Bia s-a conformat imediat!

Cum arăta Bianca Rus acum 10 ani?
Cum arăta Bianca Rus acum 10 ani?

Cum arăta Bianca Rus acum 10 ani?
Cum arăta Bianca Rus acum 10 ani?

Acum, însă, concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” arată extraordinar și o felicităm din suflet pentru talia de viespe pe care a reușit să o obțină și deopotrivă pentru faptul că și-a lăsat sprâncenele să crească. Pupi de la kfetele!

 

Citeste si: Bianca Rus îl acuză pe soțul Andreei Tonciu de infidelitate, printr-o melodie: ”Ai bărbat emancipat, e cu***r, umblă și beat!”


Abonează-te pe

Citește și:

Momentul adevarului la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Catalin Botezatu a intrat in posesia dovezii si lamureste situatia cu Bianca Rus!

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

Bianca Rus îl acuză pe soțul Andreei Tonciu de infidelitate, printr-o melodie: ”Ai bărbat emancipat, e cu***r, umblă și beat!”

Bianca Rus, supărată pe jurații ”Bravo, ai stil! Celebrities”! S-a gândit să părăsească emisiunea! ”Simt că sunt luată ca bătaie de joc!”

Bianca Rus, în costum de baie după ce a slăbit 50 de kilograme! Cum arată

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Dieta indiană. Plan alimentar.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri