Momentul adevarului la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Catalin Botezatu a intrat in posesia dovezii si lamureste situatia cu Bianca Rus!


După ce haina pe care Bianca Rus declara că o are de la Cătălin Botezatu a fost un subiect controversat, în ediția din această seara misterul se va soluționa!


In articol:

O situație plină de neprevăzut s-a petrecut în acest sezon la “Bravo, ai stil! Celebrities”, însă în ediția din această seară a emisiunii, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D, Cătălin Botezatu lămurește situația și nu lasă nicio urmă de îndoială.

Momentul adevarului între Cătălin Botezatu și Bianca Rus la “BASC”
Momentul adevarului între Cătălin Botezatu și Bianca Rus la “BASC”

Citeste si: Surpriză de proporții la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Oana Radu, noua concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities”

Într-o ediție anteriora a show-ului, Bianca Rus a defilat într-o haină care, după afirmațiile concurentei, ar purta semnătura lui Cătălin Botezatu. Concurenta a mărturisit că și-a achiziționat-o în urmă cu mai mulți ani, din dorința de a purta un articol vestimentar semnat de celebrul designer.

După ediții în care Bianca Rus a “amenințat” că va aduce haina pe masa juraților, pentru verdict – este sau nu haina creată de Cătălin Botezatu? – iată că, în ediția din această seară, articolul vestimentar este probă principală în soluționarea acestei incertitudini.

Citeste si: Cătălin Botezatu o pune la punct pe Calina Dumitrescu la ”Bravo, ai stil! Celebrities” ”Știai în ce show te-ai înscris!”

Este haina pe care Bianca Rus a susținut că o are de la Cătălin Botezatu originală sau nu?

Încă de la prima vedere, Cătălin Botezatu o asigură pe Bianca Rus, că haina pe care și-a achiziționat-o și despre care afirmă că ar face parte din colecțiile creatorului de modă, este o înșelătorie. Juratul de la “Bravo, ai stil! Celebrities” trece la o analiză detaliată a articolului vestimentar și își susține decizia: haina este un fals.

Momentul adevarului între Cătălin Botezatu și Bianca Rus la “BASC”
Momentul adevarului între Cătălin Botezatu și Bianca Rus la “BASC”

“Nu are etichetă, în primul rând. Cineva te-a păcălit. Nu folosesc astfel de căptuşeli ieftine şi nu un astfel de material. Ca să nu mai vorbim că este lucrată foarte prost. Niciodată nu am făcut o astfel de jachetă!”,  spune Cătălin Botezatu.

Citeste si: Raluca de la "Bravo, ai stil! Celebrities", ţinută foarte scumpă! Cu poza aceasta a făcut furori pe internet!

Care este reacția Biancăi Rus la aflarea verdictului și ce îi sfătuiește aceasta pe telespectatori veți putea afla în ediția din această seară a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D


Abonează-te pe

Citește și:

Surpriză de proporții la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Oana Radu, noua concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cauza oficială a decesului Reginei Elisabeta. Documentul a fost semnat de fiica ei, Prințesa Anne

Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: 'Doamneee, te rog…'

Raluca de la "Bravo, ai stil! Celebrities", ţinută foarte scumpă! Cu poza aceasta a făcut furori pe internet!

Cum arăta și cum se îmbrăca Andreea Tonciu înainte să apară la ”Bravo, ai stil! Celebrities”? Imagini unice!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Viorel Șipoș. „A fost una dintre cele mai frumoase petreceri!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri