Momentul adevarului la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Catalin Botezatu a intrat in posesia dovezii si lamureste situatia cu Bianca Rus!


După ce haina pe care Bianca Rus declara că o are de la Cătălin Botezatu a fost un subiect controversat, în ediția din această seara misterul se va soluționa!

O situație plină de neprevăzut s-a petrecut în acest sezon la “Bravo, ai stil! Celebrities”, însă în ediția din această seară a emisiunii, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D, Cătălin Botezatu lămurește situația și nu lasă nicio urmă de îndoială.

Momentul adevarului între Cătălin Botezatu și Bianca Rus la “BASC”

Citeste si: Surpriză de proporții la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Oana Radu, noua concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities”

Într-o ediție anteriora a show-ului, Bianca Rus a defilat într-o haină care, după afirmațiile concurentei, ar purta semnătura lui Cătălin Botezatu. Concurenta a mărturisit că și-a achiziționat-o în urmă cu mai mulți ani, din dorința de a purta un articol vestimentar semnat de celebrul designer. După ediții în care Bianca Rus a “amenințat” că va aduce haina pe masa juraților, pentru verdict – este sau nu haina creată de Cătălin Botezatu? – iată că, în ediția din această seară, articolul vestimentar este probă principală în soluționarea acestei incertitudini.

Citeste si: Cătălin Botezatu o pune la punct pe Calina Dumitrescu la ”Bravo, ai stil! Celebrities” ”Știai în ce show te-ai înscris!”

Este haina pe care Bianca Rus a susținut că o are de la Cătălin Botezatu originală sau nu?

Încă de la prima vedere, Cătălin Botezatu o asigură pe Bianca Rus, că haina pe care și-a achiziționat-o și despre care afirmă că ar face parte din colecțiile creatorului de modă, este o înșelătorie. Juratul de la “Bravo, ai stil! Celebrities” trece la o analiză detaliată a articolului vestimentar și își susține decizia: haina este un fals.

Momentul adevarului între Cătălin Botezatu și Bianca Rus la “BASC”

“Nu are etichetă, în primul rând. Cineva te-a păcălit. Nu folosesc astfel de căptuşeli ieftine şi nu un astfel de material. Ca să nu mai vorbim că este lucrată foarte prost. Niciodată nu am făcut o astfel de jachetă!”, spune Cătălin Botezatu.

Citeste si: Raluca de la "Bravo, ai stil! Celebrities", ţinută foarte scumpă! Cu poza aceasta a făcut furori pe internet!

Care este reacția Biancăi Rus la aflarea verdictului și ce îi sfătuiește aceasta pe telespectatori veți putea afla în ediția din această seară a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Andy are iubită acasă!? Aşa arată femeia de care concurentul de la Puterea Dragostei a fost îndrăgostit!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Divertisment

Parteneri