Bianca Rus, supărată pe jurații ”Bravo, ai stil! Celebrities”! S-a gândit să părăsească emisiunea! ”Simt că sunt luată ca bătaie de joc!”


Bianca Rus și-a exprimat supărarea pentru jurații emsiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Concurenta Bianca Rus, care încă de la începutul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities” a avut mai multe discuții contradictorii cu juratul Cătălin Botezatu, îi acuză și pe ceilalți jurați că nu îi apreciază ținutele pe cât ar merita.

S-au pus trei acuma pe mine! Nu mi-era de ajuns un jurat. Judecătorii câteodată sunt drepți, câteodată nedrepți în România. Simt că sunt luată ca bătaie de joc și e mult prea mult pentru mine. Să fim un pic corecți. Oare chiar atât de nașpa sunt? Nu e ok nimic?”, a declarat Bianca în culise.

Bianca Rus s-a gândit să părăsească ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Bianca s-a gândit să renunțe la emisiune

Bianca a declarat că nu ia steluțe de câteva ediții încoace și s-a gândit să nu mai vină la emisiune. ”Dacă astăzi nu iau steluțe, de mâine nu mai vin”, a mai declarat concurenta în emisiune. 

Chiar sunt așa de slabă? Aș vrea să-i întreb pe telespectatori”.

Citeste si: Care este valoarea premiului pus la bataie la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Reacția juraților la declarațiile Biancăi

Mie mi-e foarte clar Bianca că ori nu înțelegi mesajul pe care încercăm sa ți-l transmitem ori te faci că nu înțelegi. Aici nu analizăm că ai venit într-o zi sport, elegantă și noi n-am apreciat. Depinde cum ai venit. Poți veni sport bine sau sport rău. Și tu ai venit rău”, i-a răspuns Maurice.

A trecut o săptămână în care ai fost criticată. Eu vreau să te motivezi. Ai fost o luptătoare și te-ai luptat cu kilogramele, dacă nu ești o luptătoare și aici...”, i-a zis Cătălin Botezatu Biancăi. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Damian Drăghici, gest impresionant. A susținut un concert de la balcon

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Divertisment

Parteneri