Bianca Rus, provocată de Botezatu să-și arate sânii  în emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities! ”Se vede acolo un pic de...” Ce a făcut cântăreața


Bianca Rus a fost provocată de Cătălin Botezatu să-și ridice bluza în platoul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”.


In articol:

  Bianca Rus a venit în emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” de miercuri seara îmbrăcată într-o bluziță albă, care lăsa să se vadă un pic din abdomen. Toți cei trei jurați au spus că bluza nu o avantaja pe Bianca, pentru că era largă, iar bruneta are sânii mari și mijlocul mic. Dacă Raluca Bădulescu i-a spus că ar fi trebuit să poarte ceva care ar fi lăsat să se vadă această diferență între sâni și talia subțire, Cătălin Botezatu a fost tranșant.

  ”Ți se vede acolo un pic de piele, o bucățică de burtică”, a spus Botezatu, iar Bianca a replicat că dacă e poate să-ți ridce bluza ca să se vadă mai mult decât o bucățică.

  ”Din partea mea ridică tot. Poți?”, a plusat Botezatu, iar apoi a urmat cumva o negociere între cei doi, pe ideea dacă Bianca își arată sau nu sânii.

  ”Dacă poți să ridici (n.red bluza) eu trec peste toată orbilitatea acestui produs și-ți dau și astăzi și mâine calificativ maxim. Mă risc, și chiar dacă lumea o să zică Botezatu a înnebunit, e pe sex,  indiferent cum sunt ținutele tale, astăzi, mâine și mă gândesc dacă și poimâine, îți dau steluță. Oricum se va blura”, a încercat Botezatu să o convingă pe Bianca Rus.

  Nu se știe dacă tânăra a jucat teatru sau chiar se gândea la acest lucru, a purtat o negociere cu Botezatu, însă la final nu și-a ridicat bluza, deci nu a luat nici steluța de la jurat.

  Citeste si: Bianca Rus și iubitul, Ștefan Farrell, poveste de dragoste complicată! A recunoscut în direct că a mințit-o, iar ea a rămas fără cuvinte

  Citeste si: Andreea Tonciu și Maria Ilioiu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, război total! Replici dure între cele două și în mediul online

  Bianca Rus de la ” Bravo, ai stil! Celebrities” a slăbit 53 de kilograme înainte de a intra în competiția de la KanalD

  Bianca Rus a trecut printr-o intervenție de micșorare a stomacului, în urma căreia a slăbit 53 de kilograme.

  „Acum am 53 de kilograme. mănânc sănătos, mănânc puțin. Astăzi, de exemplu, am mâncat o salată de creveți. Fără uleiuri, fără nimic care să fie prăjit. E o dietă bazată pe tot ce am eu nevoie. Fac și sport. Iau în serios și sportul. Îmi place să mă încălzesc 10-15 minute, după care fac bandă, bicicletă, cardio…. Nu mi-e poftă de nimic”, povestea Bianca Rus în cadrul unei emisiuni tv.

  După ce a ajuns la greutatea dorită, Bianca Rus s-a remarcat ca o artistă cochetă, așa că a decis să intre în competiția de la KanalD ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

   


  Abonează-te pe

  Citește și:

  Ce trebuie să știi când cumperi o mașină la mână a doua. ,,Orice vehicul utilizat are propria sa istorie”

  Carmen Brumă a dezvăluit care sunt cele mai bune alimente ale sezonului. Uite ce poți consuma pentru a-ți menține sănătatea

  Festival la parastasul Ionelei Prodan! Muzică și mâncare pe mormântul artistei de muzică populară

  Cum să îți realizezi planurile în funcție de cifra destinului. ,,Mulți oameni nici nu visează”

  Când apare răul de mișcare la copii și cum trebuie tratat. ,,Urechea internă se ocupă de menținerea echilibrului”

  Clipul zilei pe KFETELE.RO:

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Specialisti
  De ce nu slăbim, deși suntem atenți la ceea ce mâncăm „Stresul ne influențează greutatea”
  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Divertisment
  Parteneri