Cum arată Adriana Bahmuţeanu în costum de baie! N-ai mai văzut-o vreodată aşa!


Adriana Bahmuţeanu şi-a făcut bagajele şi a plecat alături de cei doi copii în Grecia, unde se bucură din plin de razele soarelui. În urmă cu puţin timp, însă, ea şi-a surprins total prietenii virtuali.

Aflată în concediu, Adriana Bahmuţeanu a renunţat la inhibiţii şi a îmbrăcat un costum de baie în două piese, ce i-a pus în valoare trupul, scrie WOWbiz.ro.

Mai mult de atât, în dreptul imaginii inedite ea a scris un mesaj în care a vorbit despre faptul că-şi acceptă trupul său aşa cum este: ”Până când nu îţi vei da seama că adevărata fericire e chiar în tine nu vei fi niciodată cu adevărat fericit. Aşadar, împacă-te cu tine, cu corpul tău, cu deciziile tale. Şi fă alegeri în deplină cunoştinţă de cauză. Aşa găseşti echilibrul şi pacea interioară. Noi, oamenii, din păcate facem alegeri greşite. Ne minţim snguri că am găsit fericirea când ea este doar aparenţă socială. Ne angajăm în relaţii cu speranţa că va fi bine uitând să îi spunem celuilalt ce vrem de fapt şi ce aşteptări avem de la el. Şi apoi minţim, ne prefacem, iar într-o bună zi ne dăm seama că de fapt nu suntem fericiţi deloc. Ca să fii fericit e musai să fii tu însuţi şi să ştii ce vrei.”, a scris ea pe contul personal de socializare.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri