Cum alegi parfumul în funcție de ocazie. Completează-ți ținuta cu un parfum potrivit


Parfumul este considerat a fi „a doua noastră piele”. Însă știați cum alegeți parfumul potrivit în funcție de ocazie?


In articol:

Aflați din rândurile următoare care parfum este mai potrivit, în funcție de ocazie, dar și care sunt ingredientele pe care cel de birou, petrecere și întâlnire, trebuie să le conțină pentru a vă asigura că este cel potrivit.

 

Alegerea parfumului în funcție de ocazie

Parfum pentru birou

Atunci când vine vorba despre un parfum potrivit pentru birou, poate că ar trebui să-l luați în considerare pe cel de  iasomie, care promovează activitatea creierului, cu o concentrație de mentă și rozmarin cu bergamotă, pentru creativitate.

De asemenea, o altă varianta poate să fie și cel care conține vetiver, care te calmează.

Pentru utilizarea zilnică la birou, puteți folosi apele de toaletă care sunt cel mai des aplicate, nu deranjează persoanele din jur și sunt totodată și mai ieftine, în comparație cu apele de parfum și parfumurile de tip esență.

Astfel, accesoriile parfumate devin cele mai preferate de către femei, mai ales atunci când vine vorba despre o întâlnire de afaceri sau pur și simplu o zi la birou.

De asemenea, de menționat este și faptul că dacă știți că veți avea parte de o zi în care veți avea multe drumuri de parcurs, puteți utiliza o apă de toaletă mai puternică, care conține citrice.

de ce este parfumul atat de important

Parfumul este considerat a fi „a doua noastră piele”

[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Ce este pielea intolerantă și cum trebuie îngrijită? 3 recomandări

Parfum pentru petrecere

În ceea ce privește parfumul potrivit pentru petrecere, acesta constă în cel care deține un miros mult mai îndrăzneț, în comparație cu cel pentru birou. Astfel, unul dintre cele mai preferate parfumuri, atunci când vine vorba despre o petrecere, femeile preferă apa de parfum oriental-lemnoasă-vanilată. Această variantă de ingrediente poate să fie utilizată și de către bărbați, bineînțeles, cu un parfum dedicat lor.

Astfel de parfumuri au o durabilitate de mai bine de 12 ore, dar și o persistență deosebită: "Parfum extraordinar de toamnă. Doar aplici puțin și vei face imediat impresie bună. Când se așează pe piele, lasă un miros foarte plăcut. Am primit o mulțime de complimente și cei din jurul meu s-au îndrăgostit de miros.”.

parfumuri potrivite pentru petrecere

Parfumul este considerat a fi „a doua noastră piele”

[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Cum elimini mirosul neplăcut din perne și pilote. Trucul miraculos, fără spălare

Parfum pentru întâlnire

Parfumul pentru o întâlnire este cel mai important dintre toate. Acesta poate ademeni partenerul sau chiar dimpotrivă, îl poate face să nu te simtă atrăgătoare. Astfel încât, atunci când vine vorba despre parfumurile pentru femei, acestea se pot baza pe cele care conțin în ingredientele lor și mosc, lemn de santal, vanilie, trandafir și tuberoză.

De asemenea, atunci când este gata să flirtezi, seduci sau să legi relație pe termen lung, poți folosi cu încredere parfumurile puțin “mai grele” la miros, pe care nu le porți în mod obișnuit. Acestea pot fi fie apele de parfum oriental-florale, fie  cele   cu floare de cactus și frezie roz sau apele de parfum cu coacăze-vanilie care au bază lemnoasă și vor emana un miros frumos, dulce, foarte feminin și persistent.

În schimb, atunci când vine vorba despre un parfum potrivit pentru bărbații care sunt gata să impresioneze la o întâlnire, constă în cel cu note lemnoase sau boabe de tonka în stratul de bază, atenuat în partea de sus cu flori și citrice. Astfel, vă veți asigura că organizarea momentelor romantice este pusă la punct, dar în plus, și alegerea parfumului va fi una cu adevărat potrivită, care va atrage partenera imediat, lăsând în urmă, un nor parfumat.  

parfumuri potrivite pentru intalnire

Parfumul este considerat a fi „a doua noastră piele”

[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Cum să devii mai feminină și atrăgătoare. Sfaturi esențiale despre atitudine, stil și igienă

 

Cum ne ajută parfumul potrivit să completăm ținuta

Bineînțeles că foarte important în orice moment, este atât îmbrăcămintea, încălțămintea, coafura și bijuteriile, dar să nu uităm și de un parfum potrivit, care reprezintă accesoriul parfumat aparte, pentru fiecare ocazie în parte.

Deși în vremurile trecute obișnuiam să folosim poate doar un singur parfum pentru fiecare eveniment sau ocazie, din viața noastră, în prezent, femeile și bărbații au adevărate colecții de parfumuri de la cele mai luxoase, până la cele mai minimaliste.  Cu toate acestea, parfumurile trebuie să fie cel potrivit în funcție de circumstanțe și de dispoziție. Prin urmare, parfumul se poate schimba în funcție de fiecare parte a zilei. Deși la prima vedere nu pare că, contează atât de mult, realitatea este cu totul diferită. Astfel, dacă vei avea parfumul potrivit, te vei simți cu adevărat încrezătoare și vei emana acest aspect și cu cei din jur.

parfumuri potrivite pentru birou

Parfumul este considerat a fi „a doua noastră piele”

[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: De ce sunt oglinzi în lift


Abonează-te pe

Citește și:

Ce este pielea intolerantă și cum trebuie îngrijită? 3 recomandări

Lidia Buble, victimă a bullying-ului în copilărie, din cauza cultului penticostal de care aparține

Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: 'Doamneee, te rog…'

Cum elimini mirosul neplăcut din perne și pilote. Trucul miraculos, fără spălare

Cum să devii mai feminină și atrăgătoare. Sfaturi esențiale despre atitudine, stil și igienă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Calendar ortodox 1 octombrie 2022. "Preacurată Doamnă Stăpână, de Dumnezeu Născătoare Fecioară, care poți face tot binele, primește aceste cinstite daruri"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri