„Nu a vrut”. Oana Roman s-a dus în vacanță doar cu fiica ei. Marius Elisei nu a vrut să le însoțească


În ultima perioadă, relația dintre Oana Roman și Marius Elisei, a devenit din ce în ce mai complicată. Cei doi au numeroase neînțelegeri, pe care le fac publice. Acum, soțul vedetei nu a dorit să o însoțească în vacanță, mergând doar alături de fiica ei.


In articol:

Și de această dată, fiica lui Petre Roman a ales să își spună supărările, explicând care este situația dintre ea și partenerul ei de viață.

Oana Roman, vacanță departe de soțul ei, Marius Elisei

oana roman despartire

Ce s-a întâmplat între Oana și Marius

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Ai tulburări mentale”. Oana Roman a izbucnit pe rețelele de socializare

Deși participă la multe evenimente, Oana este rar văzută alături de Marius. Cu toate acestea, vedeta nu se aștepta ca soțul ei să nu o însoțească, nici măcar într-o vacanță de familie. Chiar dacă cei doi au anunțat că relația dintre ei s-a îmbunătățit, se pare că încă există diverse neînțelegeri între ei.

Recent, Oana a participat la evenimentul de lansare al parfumului Andei Adam, fără să fie alături de soțul ei. Vedeta a povestit că acest gen de evenimente nu sunt pe placul lui Marius.

 oana roman sot

Oana Roman

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Mara Bănică. „Relația cu soțul meu este minunată”

Marius nu e cu evenimentele. El nu are chef.

Lui nu-i place, nu vrea să iasă din casă!”, a declarat Oana Roman.

Cu toate că Marius alege să nu le însoțească nici în vacanță, acesta nu este un motiv pentru care Oana să stea acasă. Fiica lui Petre Roman pleacă foarte des alături de copilul ei, Izabela, în diverse escapade, pentru a se relaxa.

Marius nu a vrut să meargă nici în vacanță, anul ăsta. Ne-a lăsat singure. M-am dus eu cu Izabela. El a vrut să stea acasă! E casnic!”, a povestit Oana.

Oana Roman și Marius Elisei, între divorț și împăcare

oana roman si marius elisei

Oana Roman și Marius Elisei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Anisia Gafton. „Eu nu ţin neapărat să mă căsătoresc, dar nu cred că aş refuza dacă cineva ar veni cu un ineluş cu diamant."

Este bine cunoscut că cei doi au o relație complicată, plină de separări și împăcări. După șase ani de căsnicie, Oana a depus actele de divorț, în 2021. Cei doi s-au dus la notar, unde au semnat actele de separare, iar Marius se mutase într-o altă locuință. După câteva luni, acesta s-a întors acasă, iar Oana i-a oferit a doua șansă. Motivul pentru care Oana și Marius au decis să fie din nou împreună, a fost chiar Izabela, fiica lor, care nu putea sta separată de tatăl ei.

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Mara Bănică. „Relația cu soțul meu este minunată”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Părinții nu ți-i alegi”. Iuliana Luciu, declarații dureroase despre familia ei

Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să nu mai pozăm în ceea ce nu suntem.” Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a trecut printr-o întorsătură de situație, după ce a spus despre Alexandra Stan că i-a furat partenerul de viață
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri