Cum alegi imprimeuri îndrăznețe pentru hăinuțele copilului tău


Cum alegi imprimeuri îndrăznețe pentru hăinuțele copilului tău

Hăinuțele pentru copii mici sunt cel mai adorabil lucru care poate exista.

Colorate, pufoase, moi, cu imprimeuri vesele, sunt un fel de jucării în miniatură, pentru păpuși. E greu să te decizi pe care să le alegi, cu siguranță ai vrea să le iei pe toate. 

Pentru a face selecția, trebuie să iei în considerare mulți factori, printre care modelul, materialul și chiar prețul. După ce ai ales bluzițe, rochițe și fustițe, va trebui să arunci un ochi și la diverse modele șosete pentru fete. Iar pentru băieți, nu te poți opri doar la tricouri sau pantaloni, va trebui să alegi și niște încălțări care să fie moi și comode. 

 

Pentru că tuturor ne plac imprimeurile, va trebui să ai în vedere câteva aspecte foarte importante, care țin atât de rezistența în timp dar și de sănătatea celui mic. Imprimeurile pot fi făcute din țesătură sau pot fi aplicate ulterior pe haine. 

Așa cum te gândești să alegi doar haine din materiale naturale, la fel ar trebui să ai în vedere ca imprimeurile de pe hăinuțele copilului tău, să nu fie toxice.

Atunci când verifici eticheta hăinuțelor, asigură-te că există și mențiuni referitoare la substanțele folosite pentru realizarea imprimeului. Nu uita nici că majoritatea materialelor care sunt rezistente la apă, care nu se șifonează sau care nu se pătează, sunt tratate cu substanțe chimice, care pot produce iritații și alergii. 

Ftalații, de exemplu, sunt niște compuși care fac anumite substanțe, cum ar fi plasticul, să fie durabile și flexibile.

Fiind foarte toxici au fost eliminați în 2008 din industria jucăriilor și s-a interzis folosirea lor pentru realizarea imprimeurilor colorate pe hainele pentru copii. 

Alte recomandări atunci când alegi hăinuțe pentru copilul tău:

Citeste si: Soțul lui Emily Burghelea a dat de înțeles că urmează să devină iar părinți- wowbiz.ro

Citeste si: Victor Vrânceanu, primele declarații despre despărțirea de Andreea Antonescu: „Au existat anumite nemulțumiri de ambele părți”- radioimpuls.ro

1. Siguranța este pe primul loc

Hainele pentru copii nu trebuie să conțină nasturi mici, strasuri decorative, capse, etc., deoarece se pot desface și pot reprezenta riscuri de sufocare. Cravatele, curelele, cordoanele, șnururile, de asemenea, trebuiesc evitate deoarece se pot înfășura în jurul brațelor, picioarelor sau chiar gâtul copilului. Verifică toate decorațiunile să fie bine fixate pe haine. 

2. Cumpără haine în funcție de greutatea copilului nu de vârstă 

Vârsta nu înseamnă mare lucru atunci când vine vorba despre copii mici. Branduri diferite măsoară îmbrăcămintea în mod diferit, așa că cel mai bun criteriu pentru a alege hainele potrivite este în funcție de greutate. Aceasta este specificată pe majoritatea etichetelor de pe haine, alături de înălțime și vârstă. 

3. Alege modele care se îmbracă/dezbracă ușor

Uneori, îmbrăcarea unui copil mic se poate transforma într-o adevărată luptă. 

Alege haine cu gâturi largi, care ușurează îmbrăcarea. Dacă ai bluze care se trag peste cap, fă-o cât mai rapid, deoarece copiii se pot panica atunci când nu pot respira ușor sau când nu te pot vedea. 

Citeste si: Ilinca Vandici, declarații în exclusivitate la ”Teo Show” despre noile concurente ale emisiunii fenomen „Bravo, ai stil!”: „O să le iubiți, o să le votați”. Noul sezon începe mâine, 2 aprilie, pe Kanal D2- kanald.ro

Citeste si: Calendar ortodox 1 aprilie 2023. Ce sărbătoare este sâmbătă?- stirilekanald.ro

Hainele cu fermoar în față sunt mai ușor de folosit decât cele cu fermoar la spate

Mânecile largi se trag mai ușor decât cele strâmte

Dacă sunteți încă la stadiul scutece, alege pantaloni cu capse pe picior. Vei putea schimba mai ușor copilul, fără sa fie nevoie să-l dezbraci de toate hainele. 

 

4. Alege haine care se pot spăla la mașină

Când ai copil mic, trebuie să speli un volum foarte mare de haine. Cu siguranță nu vei aprecia niște haine delicate, care trebuiesc spălate de mână, în condiții speciale. Mai ales dacă sunt colorate sau cu imprimeuri îndrăznețe, verifică pe etichetă dacă pot fi spălate la mașină. Hainele realizate din fibre naturale sunt cele mai recomandate, deoarece sunt prietenoase cu pielea copilului și pot fi spălate fără probleme la un program special. Alege  inul, bumbacul sau lâna și nu vei avea niciun fel de probleme cu spălatul. 


Abonează-te pe

Citește și:

O veste tristă pentru viitoarele pensionare! De ce femeile se vor pensiona la 65 de ani, în 2035

Carduri de energie 2023. Ce se întâmplă cu ajutorul de 1400 lei, pentru femeile care au o pensie sub 2000 lei

Din ce face bani de fapt Deea, fosta soție a lui Dinu Maxer. Încasează lunar o sumă colosală - ego.ro

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei - kudika.ro

VIDEO- Frații Tate au fost eliberați din închisoare. Instanţa a decis să fie plasați în arest la domiciliu - stirilekanald.ro

Tensiuni aprige în Casa iubirii! Bianca și Nona, schimb de replici aprige! „Ți-ai vărsat sufletul și toate lacrimile! Ai atras mila băieților!” Aflați ce se va întâmpla în Gala... - kanald.ro

Din ce face bani acum fosta soție a lui Dinu Maxer? Determinată din fire, artista nu a profesat niciodată în domeniul studiat și s-a reprofilat - radioimpuls.ro

„O gagică în patul meu” Cine este femeia cu care Jador a dormit - wowbiz.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Mai aveam puțin și leșinam.” Emily Burghelea a avut emoții de nedescris, atunci când a mers băiețelul ei la doctor
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri