Cum alegi bijuteriile potrivite in functie de stilul tau vestimentar: idei care sa te inspire

Cum alegi bijuteriile potrivite in functie de stilul tau vestimentar: idei care sa te inspire
Cum alegi bijuteriile potrivite in functie de stilul tau vestimentar: idei care sa te inspire

Accesoriile sunt esentiale pentru orice tinuta, fie ca este una eleganta, casual sau office.

Acestea te pot ajuta sa iti completezi machiajul, manichiura, hainele pe care le porti sau chiar sa aiba o utilitate propriu-zisa, precum au gentile ori ceasurile. In cazul doamnelor si domnisoarelor, bijuteriile inseamna frumusete, incredere, inspiratie si feminitate, indiferent de stilul vestimentar adoptat. Nu exista tinuta completa fara bijuteriile sau accesoriile potrivite, insa este esential sa le alegi in functie de outfitul pe care il porti. Daca vrei sa iti alegi bijuteriile perfecte, care sa mearga mereu cu tinutele tale, am pregatit pentru tine cateva sfaturi utile!

Descopera cum sa alegi bijuteriile potrivite in functie de stilul tau vestimentar

Pentru stilul elegant

Stilului elegant i se potrivesc bijuteriile fine, din metale pretioase precum aurul sau argintul. Poti opta pentru cercei simpli, din aur alb, galben, platina sau argint, pe care sa ii porti zilnic. Daca iti doresti o pereche speciala, care sa mearga cu rochiile elegante, alege cercei lungi cu pietre pretioase, precum safirele sau diamantele. De asemenea, inelele sunt un tip de bijuterie ce merge de minune cu tinutele elegante. Opteaza pentru inele subtiri, din aur sau argint cu insertii de pietre pretioase mici sau, daca iti doresti un model clasic, alege inele fara pietre. Poti sa iti cumperi modele elegante de la un magazin de bijuterii precum B&B Shop, unde vei gasi nenumarate optiuni. 

Pentru stilul casual

Daca ai un stil casual, bijuteriile minimaliste sunt o alegere foarte buna. Gandeste-te sa alegi lanturi subtiri, cu pandantive diverse, fara pietre pretioase sau cu mici insertii de perle. Poti opta pentru bratari simple, din metale precum aurul sau argintul, dar si pentru bratari cu talismane. Daca iti doresti o pereche de cercei care sa mearga la tinutele casual, atunci alege modele stud, mici si simple. O idee inspirata sunt cerceii din argint cu insertii de zirconiu sau in forma de inimioare, fluturi ori flori.

Pentru stilul sport

Daca iti place sa te imbraci sport asta nu inseamna ca nu poti purta bijuterii sau accesorii. Ceasurile smart pot fi o altfel de bijuterie daca iubesti tinutele sport, una care sa iti fie de folos in activitatile de zi cu zi. Un ceas smart te va ajuta sa iti monitorizezi pasii, exercitiile fizice, pulsul, dar si caloriile arse. Exista o multime de modele, colorate, metalice, mai mici sau mai mari din care sa alegi. De asemenea, poti sa porti bratari fine, din metale precum argintul sau aurul, doar daca acestea nu te incomodeaza atunci cand faci miscare. 

Pentru stilul boho-chic

Imbracamintea boho-chic merge de minune cu accesorii din materiale precum lemnul sau pietrele semipretioase. Opteaza pentru bratari masive din lemn, inele de dimensiuni mari cu pietre sau coliere din perle, ametist, opal sau topaz. Cerceii rotunzi si mari din lemn, acril sau metale pretioase merg si ei de minune cu tinutele lejere boho-chic.

Bijuteriile sunt o podoaba la care nu trebuie sa renunti daca iti doresti o tinuta completa. Indiferent de stilul tau, poti alege bijuteriile perfecte care sa iti completeze outfitul, sa arate de minune si sa nu te incurce in activitatile pe care le desfasori.

Sursa foto: Pexels.com



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Culiță Sterp spune lucrurilor pe nume! Care este, de fapt, situația dintre mama Geta și logodnica sa, Daniela Iliescu: „Nu mă pot certa cu Daniela pentru mama și nici invers.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Care este cel mai mare eșec al Andreei Bălan? „Am pierdut banii, vreo 90.000 de euro. Am reușit apoi să am succes financiar și să câștig mulți bani.”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies