Cum ai arata dupa 20 de fumat? Poti vedea transformarea pe un site special


Cum ai arata dupa 20 de fumat? Poti vedea transformarea pe un site special

Pe site-ul unei campanii organizate de Queensland Health, tinerele femei pot vedea cum ar arata fata lor la varsta mijlocie, dupa decenii de fumat.

 

O campanie anti-fumat organizata de Queensland Health, Australia, prezinta efectele fumatului asupra aspectului fizic, in scopul de a determina tinerele femei sa nu adopte sau sa abandoneze fumatul. Incarcand o fotografie proprie pe site-ul campaniei, femeile pot vedea cum ar arata daca ar fuma timp de 20 de ani.
„Daca fumezi, viitorul tau nu arata bine”, suna sloganul campaniei. Pe site-ul dedicat acesteia, femeile pot vedea, pornind de la o fotografie actuala pe care o incarca pe site, cum le-ar afecta fumatul infatişarea.
Campania este adresata femeilor cu varsta de 18-24 de ani şi mizeaza pe dorinta lor de a-şi pastra infatişarea tinereasca şi atragatoare. Fumatul, pe langa efectele grave pe care le are, pe termen lung, asupra sanatatii, afecteaza şi aspectul fizic, deteriorand colagenul din piele, uratind tenul şi dantura şi imbatranind fata inainte de vreme.

O campanie anti-fumat organizata de Queensland Health, Australia, prezinta efectele fumatului asupra aspectului fizic, in scopul de a determina tinerele femei sa nu adopte sau sa abandoneze fumatul.

Incarcand o fotografie proprie pe site-ul campaniei, femeile pot vedea cum ar arata daca ar fuma timp de 20 de ani.

„Daca fumezi, viitorul tau nu arata bine”, suna sloganul campaniei. Pe site-ul dedicat acesteia, femeile pot vedea, pornind de la o fotografie actuala pe care o incarca pe site, cum le-ar afecta fumatul infatisarea.

Campania este adresata femeilor cu varsta de 18-24 de ani si mizeaza pe dorinta lor de a-si pastra infatisarea tinereasca si atragatoare.

Fumatul, pe langa efectele grave pe care le are, pe termen lung, asupra sanatatii, afecteaza si aspectul fizic, deteriorand colagenul din piele, uratind tenul si dantura si imbatranind fata inainte de vreme.

Sursa www.descopera.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

NOUTATE: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

NOUTATE: Cine este NICOLETA DRAGNE, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities!

CITEȘTE: Rețetă de bombe cu vișine. Nu necesită coacere

CITEȘTE: Cum faci ștrudelul de mere de 100 de ori mai bun ca la patiserie. Ăsta e secretul!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri