Cum a reușit medicul din Timișoara să vindece 15 pacienți, bolnavi de Coronavirus? A folosit un tratament pe bază de...


Grupul de Comunicare Strategică a anunțat vindecarea a 15 cazuri de coronavirus la Timișoara, până pe 17 martie.


In articol:

Cei 15 bolnavi de coronavirus, care s-au vindecat între timp, au fost internați și tratați la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, iar acești pacienți au fost urmăriți îndeaproape de doctorul Virgil Musta și echipa spitalului.

Citeste si: Coronavirus se transmite prin mâncare sau de pe fructe? Răspunsul autorităților

Deși încă nu s-a găsit un antidot clar și încă se lucrează la vaccin și la găsirea substanșelor active care pot ucide coronavirusul, se pare că medicii din Timișoara au făcut un progres imens, reușind să dea de cap acestei infecții virale și să o trateze cu un medicament existent deja.

Astfel, cei 15 pacienți declarați vindecați, au fost tratați o singură dată pe zi, atunc când li s-a administrat o pastilă, care are în componența sa, două substanțe antivirale.

Virgil Musta, a vindecat 15 pacienți, folosind un tratament antiviral
Virgil Musta, a vindecat 15 pacienți, folosind un tratament antiviral

Cum s-au vindecat de coronavirus cei 15 pacienți timișoreni- au fost ajutați și de vârstele pe care le au, explică medicii

Este important să consemnăm faptul că tratamentele funcționează mai bine, mai rapid, în cazul pacienților tineri sau aflați la a doua vârstă.

Procesul de îmbătrânire al organismului, aduce cu sine și necesitatea tratamentelor pentru patologii preexistente sau de terapie cu oxigen, pentru a susține respirația pacienților. Sistemul imunitar, de asemenea, joacă un rol important, pentru că vârstnicii sunt afectați și de alte boli, care duc la degradarea acestuia.

Citeste si: Descoperirea de ultim moment care ar putea salva lumea de noul coronavirus

Deși Virgil Musta a explicat că s-a folosit de doup elemente, pentru a vindeca pacienții de noul coronavirus, acesta a explicat că principala metodă de a elimina acest virus, este prevenția, pentru a elimina o posibilă

infectare și, implicit, nevoia de tratament.

„Ei se vindecă datorită a două conjuncturi – sunt pacienți tineri, cu forme ușoare ale bolii, sau chiar asimptomatici, și doi – prin terapia pe care noi o administrăm, sunt două substanțe antiretrovirale. Noi folosim o schemă la recomandarea domnului profesor Adrian Streinu Cercel, o tabletă care conține două substanțe antivirale, care este folosită și în cazul altei afecțiuni. Singura metodă eficientă împotriva epidemiei este prevenția. Când vor apărea foarte multe cazuri, atunci vor fi afectate și persoanele din grupele de risc, bătrânii, iar în cazul acestora, evoluția, chiar și sub terapie, va fi mult mai diferită față de cei tineri” a declarat Virgil Musta pentru tion.ro.

Citeste si: Cum s-au vindecat de coronavirus un om de știință de 98 de ani și soția lui de 85 de ani


Abonează-te pe

Citește și:

Săpunul este aliatul tău principal în combaterea coronavirusului COVID-19! Știi de ce?

Ambulanța chemată de URGENȚĂ acasă la Gabriela Cristea! Are COVID!

Specialiștii din China au explicat că pacienții vindecați de COVID-19, pot rămâne cu sechele medicale

Coronavirus. Medicamentul descoperit de chinezi care poate ajuta la combaterea COVID-19, „Trebuie inclus în tratament cât mai curând”

Coronavirus. Adrian Streinu-Cercel demontează mituri despre COVID-19

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

DESCOPERĂ: Casa de modă YVES SAINT LAURENT. Povestea designerului care a revoluționat istoria modei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri