Coronavirus. Medicamentul descoperit de chinezi care poate ajuta la combaterea COVID-19, „Trebuie inclus în tratament cât mai curând”


Potrivit Mediafax, o agenție de presă din China a anunțat că cercetătorii au terminat studiile pentru Favipravir, un medicament antiviral care poate combate COVID-19.


In articol:

Favipravir este un medicament pentru gripă, originar din Japonia, care s-a aprobat pentru uz zilnic în anul 2014. Directorul Centrului Național pentru Dezvoltare Biotehnologică din China, Zhang Xinmin, a anunțat că acest medicament nu a manifestat reacții negative în perioada de testare, chiar dacă mai mult de 80 de pacienți au participat la acest studiu clinic.

Citeste si: Simona Halep, gest extraordinar pentru a combate COVID-19. Bravo, campioano!

Studiul a constat în tratarea multicentrică a unui număr fix de pacienți cu Favipravir, iar rezultatele au fost bune, în comparație cu cele ale unui alt grup căruia nu i s-a administrat acest FAVIPRAVIR

Dintre acești pacienți participanți la studiul din orașul Shenzen, 35 au fost tratați cu Favipravir, iar 45 au făcut parte dintr-un grup de control.

Se pare că Favipravirul a grăbit apariția rezultatelor negative, la testarea pentru noul coronavirus, COVID-19 și, mai mult decât atât, un alt studiu, condus de spitalul Universității Wuhan, a demonstrat un efect terapeutic mult mai prezent și bun, în cazul pacienților tratați cu acest medicament antigripal.

FAVIPRAVIR- medicamentul care ajută la combaterea COVID-19
FAVIPRAVIR- medicamentul care ajută la combaterea COVID-19

Citeste si: Coronavirus. Ce trebuie să ai în casă pe perioada carantinei?

Zhang a explicat că rezultatele pozitive obținute de Favipravir, ar trebui să ducă la includerea sa cât mai rapidă în planurile de diagnostic și tratament pentru COVID-19. Conform agenției Xinhua, una dintre marile companii farmaceutice din China, a primit aprobarea Administrației Naționale pentru Produse Medicale, pentru a realiza aprovizionarea constantă cu Favipravir și pentru a-l produce în cantități cât mai mari.

Citeste si: Coronavirus. Rețeta prof. dr. Monica Pop pentru creșterea imunității


Abonează-te pe

Citește și:

Simona Halep, gest extraordinar pentru a combate COVID-19. Bravo, campioano!

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Coronavirus. Adrian Streinu-Cercel demontează mituri despre COVID-19

Coronavirus. Rețeta prof. dr. Monica Pop pentru creșterea imunității

Coronavirus. Ce trebuie să ai în casă pe perioada carantinei?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Jador, accident cu bolidul de lux! Cum se simte artistul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri