Coronavirus. Medicamentul descoperit de chinezi care poate ajuta la combaterea COVID-19, „Trebuie inclus în tratament cât mai curând”


Potrivit Mediafax, o agenție de presă din China a anunțat că cercetătorii au terminat studiile pentru Favipravir, un medicament antiviral care poate combate COVID-19.


In articol:

Favipravir este un medicament pentru gripă, originar din Japonia, care s-a aprobat pentru uz zilnic în anul 2014. Directorul Centrului Național pentru Dezvoltare Biotehnologică din China, Zhang Xinmin, a anunțat că acest medicament nu a manifestat reacții negative în perioada de testare, chiar dacă mai mult de 80 de pacienți au participat la acest studiu clinic.

Citeste si: Simona Halep, gest extraordinar pentru a combate COVID-19. Bravo, campioano!

Studiul a constat în tratarea multicentrică a unui număr fix de pacienți cu Favipravir, iar rezultatele au fost bune, în comparație cu cele ale unui alt grup căruia nu i s-a administrat acest FAVIPRAVIR

Dintre acești pacienți participanți la studiul din orașul Shenzen, 35 au fost tratați cu Favipravir, iar 45 au făcut parte dintr-un grup de control. Se pare că Favipravirul a grăbit apariția rezultatelor negative, la testarea pentru noul coronavirus, COVID-19 și, mai mult decât atât, un alt studiu, condus de spitalul Universității Wuhan, a demonstrat un efect terapeutic mult mai prezent și bun, în cazul pacienților tratați cu acest medicament antigripal.

FAVIPRAVIR- medicamentul care ajută la combaterea COVID-19
FAVIPRAVIR- medicamentul care ajută la combaterea COVID-19

Citeste si: Coronavirus. Ce trebuie să ai în casă pe perioada carantinei?

Zhang a explicat că rezultatele pozitive obținute de Favipravir, ar trebui să ducă la includerea sa cât mai rapidă în planurile de diagnostic și tratament pentru COVID-19. Conform agenției Xinhua, una dintre marile companii farmaceutice din China, a primit aprobarea Administrației Naționale pentru Produse Medicale, pentru a realiza aprovizionarea constantă cu Favipravir și pentru a-l produce în cantități cât mai mari.

Citeste si: Coronavirus. Rețeta prof. dr. Monica Pop pentru creșterea imunității


Citește și:

Simona Halep, gest extraordinar pentru a combate COVID-19. Bravo, campioano!

Coronavirus. Adrian Streinu-Cercel demontează mituri despre COVID-19

Coronavirus. Rețeta prof. dr. Monica Pop pentru creșterea imunității

Coronavirus. Ce trebuie să ai în casă pe perioada carantinei?

Horoscop zilnic, miercuri, 23 septembrie 2020. Racii trebuie să fie mai atenţi la nevoile partenerului de viaţă

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cristina Şişcanu, apariție fără sutien, la Bravo ai stil - Celebrities! Maurice Munteanu a atacat-o dur! "Tu te-ai uitat în oglindă, la tine acasă!?"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri