Simona Halep, gest extraordinar pentru a combate COVID-19. Bravo, campioano!


Simona Halep, demonstrează cu fiecare ocazie cât de mult își iubește țara și, deopotrivă, poporul, fiind mereu alături de români.


In articol:

Campioana inimilor tuturor românilor, Simona Halep, a intreprins astăzi, 17 Martie 2020, un gest extraordinar pentru a preveni răspândirea COVID-19 și pentru combaterea Coronavirusului. Simona a postat un filmuleț pe unul dintre conturile sale de socializare, în care a dezvăluit faptul că își dorește să sprijine, cât de mult poate, spitalele care luptă împotriva COVID-19, atât din București, cât și din Constanța, orașul său natal.

Mai mult decât atât, aceasta a ales să se folosească de nivelul ridicat de influență pe care îl are și a sfătuit toți internauții să ajute așa cum pot, atât cât pot.

Citeste si: O super vedetă de la EXATLON, declarații din Spania! ”Nu e mai e nimeni aici! Pe stradă este sinistru, iar magazinele sunt goale. Mă întorc în țară și mă autoizolez”! Imagini de pe Aeroportul Otopeni! VIDEO EXCLUSIV

Simona Halep, gest extraordinar pentru a combate COVID-19. Bravo
Simona Halep, gest extraordinar pentru a combate COVID-19. Bravo

 

Simona Halep este o persoană preocupată de nevoile poporului român. A făcut nenumărate acte de caritate, de-a lungul carierei sale și merită toată aprecierea românilor de pretutindeni!

Simona Halep este una dintre persoanele publice preocupate de implicarea în societate, în limita posibilităților. Astfel, campioana noastră, a sprijinit numeroase campanii realizate fie în folosul comunității, fie menite să sprijine persoane mai puțin norocoase.

Se pare că aceasta nu se dezice nici de data aceasta și sufletul său bun iese, încă o dată, la iveală. Simona Halep a decis să doneze o sumă considerabilă către spitalele de boli infecțioase, care se ocupă de pacienții infectați cu COVID-19, atât  din București, orașul care a adoptat-o pe sportivă, cât și din Constanța, locul în care aceasta s-a născut și a crescut.

Citeste si: Declarația inedită a unui fotbalist:„ Am trei copii, nu mă plictisesc în izolare; am şi destulă hârtie igienică acasă”

Simona Halep, gest extraordinar pentru a combate COVID-19. Bravo
Simona Halep, gest extraordinar pentru a combate COVID-19. Bravo

„Din păcate, traversăm cu toții o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu ni le-am fi putut imagina în urmă cu câteva luni. Este, pe de altă arte, și ocazia perfectă să arătăm că știm să fim solidari și responsabili cu viețile noastre și ale celor din jurul nostru. În timp ce noi stăm acasă, medicii și personalul medical fac eforturi uriașe să trateze și să salveze fiecare viață, expunându-se personal, pentru binele general.

Haideți să urmăm cu strictețe indicațiile transmise de autorități și să contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieții. Am decis să donez o sumă de bani, pentru achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare în asemenea situații, sumă ce va fi direcționată imediat către autoritățile medicale din București și Constanța,” a mărturisit Simona Halep, printr-un video pe Facebook.

Citeste si: Un alt actor de la Hollywood a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19. „Fără panică!”

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

O super vedetă de la EXATLON, declarații din Spania! ”Nu e mai e nimeni aici! Pe stradă este sinistru, iar magazinele sunt goale. Mă întorc în țară și mă autoizolez”! Imagini...

Elena Lasconi a DIVORȚAT! Detaliile unei despărțiri care a marcat-o

Coronavirus. Adrian Streinu-Cercel demontează mituri despre COVID-19

Un alt actor de la Hollywood a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19. „Fără panică!”

Cum se protejează vedetele de CORONAVIRUS? Ce fac Alina Eremia, Ana Baniciu și Nicoleta Nucă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic

19 septembrie 2021: Horoscop zilnic duminică. O zodie trece prin momente de nelinişte!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri