Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce a aflat că Daniela Crudu este însărcinată. „Nu pot să cred așa ceva”


Află din rândurile următoare cum a reacționat Bianca Drăgușanu la vestea că vechea sa prietenă, Daniela Crudu este însărcinată.


In articol:

Daniela Crudu, cunoscuta asistentă TV, a anunțat de curând că este însărcinată. Vestea a venit ca un șoc pentru cunoscuții brunetei, mai ales că fosta asistentă TV este acum stabilită peste mări și țări și a declarat recent că este într-o relație cu un bărbat care se ferește de lumina reflectoarelor.

Bruneta a făcut totul public și a declarat că urmează să devină mamă, dar nu știe încă sexul bebelușului.

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu

Citește si: Daniela Crudu este însărcinată: ,,E un băiat cuminte.” Vedeta, detalii despre tatăl copilului ei

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce a aflat că Daniela Crudu este însărcinată

Vestea că Daniela Crudu este însărcinată a luat-o prin surprindere până și pe Bianca Drăgușanu. Cândva colege de emisiune și prietene la cataramă, Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu au fost foarte apropiate până în momentul

în care viața le-a purtat pe căi separate.

Acum, blondina s-a arătat sceptică cu privire la vestea că vechea sa prietenă este însărcinată, dar se bucură pentru acest pas important din viața prietenei sale. Mai mult decât atât, Bianca vrea să fie nașa copilului care urmează să se nască.

Nu pot să cred așa ceva, eu până nu văd, nu cred. Sunt nașă dacă vrea, să mă pună nașă la copil.

Doamne ajută, o să-i scriu. Știu că își dorea, mă bucur pentru ea, să dea Dumnezeu să aibă o fetiță amuzantă și deșteaptă, exact ca ea. Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, să aibă o sarcină ușoară, să ne auzim cu bine. Să mă pună nașă că sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă. Aștept să-mi dea un semn să-mi spună că vrea să-i fiu nașă .”, a spus Bianca Drăgușanu.  

Deși nu s-au mai văzut de mult timp, fiecare dintre ele mergând pe drumuri separate, cele două asistente TV au rămas în relații de prietenie, iar vestea că Daniela Crudu este însărcinată poate constitui o punte de legătură între cele două foste prietene, mai ales că și Bianca Drăgușanu este la rândul ei mamă.

Nu ne-am mai văzut de mult timp, așa a vrut Dumnezeu, așa e viața, fiecare cu prioritățile ei. Abia aștept să o văd cu burta la gură, e vestea anului, e maximă. Nebuna mea superbă, mă bucur din suflet pentru ea, Doamne ajută să fie sănătoasă și ea și copilașul”, a mai spus Bianca Drăgușanu.


Abonează-te pe

Citește și:

“Supărări am avut destule, e și timpul meu.” Daniela Crudu are o relație de un an de zile

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cum își câștigă Daniela Crudu banii, după ce a renunțat la televiziune

,,Am primit astăzi cred că zeci de telefoane.” Bianca Drăgușanu a fost amenințață. Ce i s-a întâmplat vedetei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Prețul benzinei și al motorinei, în data de 29 noiembrie 2022. La ce preț se vinde marți litrul de benzină și de motorină
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri