,,Am primit astăzi cred că zeci de telefoane.” Bianca Drăgușanu a fost amenințață. Ce i s-a întâmplat vedetei


Bianca Drăgușanu este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu cei care o urmăresc mai mute evenimente care au loc în viața ei. În urmă cu puțin timp, ea a povestit cum că a primit zeci de mesaje și de apeluri de la o tânără din Brașov. Iată care este motivul pentru care a fost sunată insistent.


In articol:

Bianca Drăgușanu  a povestit, pe rețelele de socializare, că o a fost amenințată de o femeie care i-a cerut bani, pentru o operație de micșorare a stomacului. Ea a primit foarte multe apeluri, dar și mesaje, de la o persoană din Brașov, care a încercat să o contacteze pentru a-i cere suma de 14.000

de euro.

Citeste si: ,,Face istorie femeia asta”. Ce a spus Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu

Bianca Drăgușanu a fost amenințată

Bianca Drăgușanu a povestit în mediul online ceea ce i s-a întâmplat și a spus că a primit zeci de telefoane, zeci de mesaje, pe numărul de telefon al atelierului, unde primește de obicei comenzi și întrebări despre rochiile pe care le face.

,,Am primit astăzi cred că zeci de telefoane, zeci de mesaje pe numărul de telefon al atelierului, unde primesc de obicei comenzi și întrebări despre rochiile pe care le fac. O anumită persoană, disperată să dea de mine, că are să-mi transmită ceva foarte important, că e o chestiune de viață și de moarte, voia neapărat să ia legătura cu mine”, a spus Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Vedeta a mai povestit că într-un final s-a lăsat înduplecată și a spus că poate salvează viața cuiva, deoarece de fapte bune este bună, iar ulterior a sunat persoana respectivă înapoi.

,,Într-un final m-am lăsat înduplecată și am zis că poate salvez și eu viața cuiva, că de fapte bune sunt bună și sun persoana înapoi. Zic: „Bună, sunt Bianca. Cu ce pot să te ajut?”. La care îmi răspunde: „Bună, sunt Bianca. Mă cheamă la fel ca pe tine. Te apreciez, sunt din Brașov. Este foarte important pentru mine să mă ajuți că sunt disperată. Vreau să îți cer 14.000 de euro împrumut că am nevoie să fac tratamente corporale și îți promit că îți dau banii înapoi eșalonat, 1.000 euro pe lună”, a mai mărturisit vedeta.

Citeste si: De ce poartă Bianca Drăgușanu peruci. Ce explicații a dat vedeta

Ce a mai spus Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu nu a vrut să îi ofere banii acelei femei, deoarece a adoptat un limbaj destul de dur și i-a spus vedetei că roata se va întoarce, încercând să o condiționeze cumva și să îi spună că dacă nu îi dă banii, va ajunge și ea așa.

 ,,Domnule, și m-a ținut asta la telefon vreo 20 de minute în care a încercat să mă convingă bunele ei intenții prin care își dorea cu disperare să slăbească și îmi explica că a cheltuit 7.000 de euro pe nu știu ce tratamente corporale, că este campioană la slăbit și la îngrășat. Am încercat să o sfătuiesc, dar ea voia bani de la mine, că-mi dă ea, că ne împrietenim și i-am spus că mie nu-mi trebuie prieteni noi, după care pe un ton foarte obraznic a început să mă așa… nu neapărat amenințe sau jignească, deoarece nu are cum, că vrabia mălai visează. Mi-a spus că roata se întoarce și practic a încercat să mă condiționeze cumva că dacă nu-i dau bani, îți dai seama că se întoarce roata și ajung eu la… Nebuno care ești, stai liniștită!”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Citeste si: „O refuz dacă depășește o anumită limită.”Ce relație are Victor Slav cu fetița lui și a Biancăi Drăgușanu


Abonează-te pe

Citește și:

”Vine să salveze lumea sau măcar țara, alături de sora și fratele ei.” Codin Maticiuc a devenit tătic pentru a doua oară

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

De ce poartă Bianca Drăgușanu peruci. Ce explicații a dat vedeta

Ce sumă exorbitantă a plătit Bianca Dragușanu pentru o vacanță în Turcia. Ce condiții de lux a avut vedeta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Noi ne dorim, este normal acest lucru.” Codruța Filip este pregătită să intre în rolul de mămică
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri