”Vine să salveze lumea sau măcar țara, alături de sora și fratele ei.” Codin Maticiuc a devenit tătic pentru a doua oară

”Vine să salveze lumea sau măcar țara, alături de sora și fratele ei.” Codin Maticiuc a devenit tătic pentru a doua oară
”Vine să salveze lumea sau măcar țara, alături de sora și fratele ei.” Codin Maticiuc a devenit tătic pentru a doua oară

Codin Maticiuc și soția lui, Ana Pandeli, au devenit părinți din nou.

Actorul a făcut publică prima imagine cu fetița lui, dezvăluind și numele pe care l-au ales pentru bebeluș. Împreună cu Ana mai are o fetiță, Smaranda, și un băiețel, din relația anterioară a Anei. Codin Maticiuc a devenit cunoscut prin proiectele sale cinematografice, cel mai cunoscut fiind „Miami Bici”. Actorul a absolvit Liceul Teoretic „Jean Monnet” și Universitatea Româno-Americană. Pe lângă creațiile cinematografice, Codin a publicat și două cărți: „Consumatorul de suflete” și „Viața lui Nuțu Cămătaru. Dresor de lei și de fraieri”.

Cartea despre Nuțu Cămătaru a devenit un subiect foarte controversat, care în același timp i-a adus mai multă faimă. Cea mai recentă implicare a sa de care foarte multă lume știe este cea pentru Fundația Filantropică Metropolis, înființată de către părinții acestuia.

Citeste si: Iubita lui Codin Maticiuc este însărcinată din nou: „Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea”

Codin Maticiuc a devenit tătic pentru a doua oară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Mi-au verificat borseta” Cum a trecut Codin Maticiuc de controalele de la Neversea 2022

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Codin Maticiuc a devenit din nou tătic

Astăzi, Codin Maticiuc a devenit tată pentru a doua oară. El are o relație foarte frumoasă cu soția lui, Ana, în urma căreia au făcut și o fetiță, pe nume Smaranda.

Entuziasmul și fericirea l-au acaparat pe actor, postând pe rețelele de socializare prima poză cu a doua lui fetiță, care abia a venit pe lume. Totodată, a menționat în postarea făcută și numele pe care micuța urmează să îl poarte.

Codin Maticiuc a devenit tătic pentru a doua oară[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bianca Dragusanu, despre Codin Maticiuc

”Ți-ai imaginat vreodată cum e să îți cunoști măcar o mică parte din viitor? Să știi cu siguranță ziua în care vei cunoște o persoană care îți va schimba viața? Care îți va modifica prioritățile, modul de a gândi,

felul în care te raportezi la viață? Te-ai gândit vreodată cum ar fi să știi exact care este ziua în care vei cunoaște dragostea?
Să mergi la culcare în noaptea dinainte cu acest gând: "mâine". Mâine totul va fi diferit. De mâine mi se modifică întreaga structură celulară. Mâine sunt altul.
M-am gândit la toate astea înainte să se nască Smaranda. Cum e să știi exact ziua în care o să întâlnești cea mai importantă persoană din viața ta.
"Da, bro, uite ce sa fac, bine pe acasă. Peste trei zile o s-o întâlnesc pe una pentru care te voi ucide fără să stau pe gânduri ca s-o fac fericită. Tu ce faci, bro?"

Câteva lucruri au fost chiar peste așteptări la Smaranda. Sa fiu primul care a văzut-o și mai ales primul care a ținut-o de mână. Când au dus-o în altă cameră în timp ce pe mamă o coseau, m-au lăsat sa stau cu ea.
Doar noi doi. Și ne-am ținut de mână și am știut c-o s-o țin mereu.

Am știut dinainte că o s-o iubesc. Nu am știut însă că voi fi total îndrăgostit de ea. Efectiv îndrăgostit ca de o domnișoară. Sunt mândru când rade la glumele mele, fâstâcit când mă pomenește, topit când mă atinge. Ca o dragoste de liceu. Tot ce-mi doresc este să mă bage puțin în seama.

Alt lucru este că nu am realizat că-mi poate fi și călcâiul lui Ahile. N-am știut că mai există feluri în care poate să doară total noi și crunte. N-am știut că mă pot nărui din lacrima altuia.
Acum știu tot: dragostea ca în povesti, pasiunea nestăvilita și tot ce e mai sfânt pe lume vine să mă întâlnească în câteva zile. Vine să-mi arate că nu sunt dragon cu mai multe capete așa cum ca credeam ci unul cu mai multe inimi. Vine să salveze lumea sau măcar țara, alături de sora și fratele ei. Vine Ilinca Maticiuc .” a postat Codin Maticiuc pe rețelele lui de socializare.

Citește și: Nuntă mare în familia lui Adrian Minune! Fiica artistului se căsătorește. Iată cum arată Adriana în ziua cea mare și câți invitați vor fi prezenți la eveniment- kanald.ro

Citește și: "Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump- stirilekanald.ro

Cine este Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc

Iubita lui Codin, Ana Pandeli, formează un cuplu cu omul de afaceri de mai bine de doi ani de zile. Cei doi au împreună o fetiță, și un băiețel pe care Ana Pandeli îl are din relația anterioară. Cei doi cu mai mult timp în urmă au spus că nu își doresc ca familia lor să fie sub atenția reflectoarelor, așadar, au decis să nu vorbească public despre acest subiect. Totodată, actorul a rărit apariția și la anumite evenimente și emisiuni. Recent, au început să se posteze mai mult împreună, iar admiratorii au reușit să descopere o femeie extrem de frumoasă, pasionată de actorie. Codin Maticiuc a mărturisit că își dorește să intre în lumea filmului cât mai curând.

“Iubita mea e actriţă, în sensul că a făcut aceleaşi cursuri ca şi mine, eu am îndrumat-o, însă nu a jucat până acum. Să vedem ce va face, ea merge la castinguri, vrea să joace.” a declarat Codin, în urmă cu ceva timp.

 Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Codin Maticiuc, in doliu. Una din cele mai dragi fiinte din viata lui a murit: "Imi pare rau ca n-am apucat sa-ti spun..."

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este atacatorul lui Donald Trump. Fostul președinte american a fost atins de un glonţ la urechea dreaptă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies