Cum a fost copilăria Oanei Roman. Care sunt momentele de care își aduce aminte cu drag. “Am crescut printre măicuțe. Într-o bucurie și fără lipsuri.”

Cum a  fost copilăria Oanei Roman. Care sunt momentele de care își aduce aminte cu drag. “Am crescut printre măicuțe. Într-o bucurie și fără lipsuri.”
Cum a fost copilăria Oanei Roman. Care sunt momentele de care își aduce aminte cu drag. “Am crescut printre măicuțe. Într-o bucurie și fără lipsuri.”

Oana Roman a vorbit despre copilăria sa și care sunt cele mai frumoase momente de care își adduce aminte.

Oana Roman a făcut o retrospectivă a copilăriei, în cadrul unei emisiuni pentru a7TV, iar aceasta a mărturisit că a avut parte de o copilărie superbă, privilegiată, mai ales că nu a vrut să meargă la grădiniță și a fost trimisă să locuiască la una din verișoarele bunicii sale, la Râmnicu Vâlcea. Imaginea casei pe care o are este una superbă, iar curtea, animalele, florile, fructele și legumele o bucurau de fiecare dată când trebuia să petreacă momente acolo. 

“Eu am avut o copilărie foarte frumoasă. Nu o copilărie privilegiată, în sensul în care pot spune unii. Am avut o copilărie foarte frumoasă și liniștită. Într-adevăr, părinții mei munceau foarte mult, iar eu, când eram foarte mică, mama era șef de secție la radio și pleca foarte mult. Pentru că am refuzat să merg la grădiniță, mama a trebuit să găsească o soluție pentru că eu refuzam complet să mă duc la grădiniță.

Și atunci a ales să mă trimită la sora bunicii mele, la mătușa ei, care locuia la Râmnicu Vâlcea și care avea o casă superbă și o grădină superbă. Eu, până am mers la școală, câțiva ani buni, am locuit acolo.”, a povestit Oana Roman.

Oana Roman, copilărie printre măicuțe

Citește și: Ce pensie alimentară primește fiica Oanei Roman de la Marius Elisei? Ce sume îi oferă Petre Roman nepoatei sale? “Are foarte mare grijă cum cheltuie banii”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Oana Roman
Oana Roman[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Oana Roman, apariție îngrijorătoare pe rețelele de socializare: „Am efectiv un ochi distrus. Va trebui să mă duc la spital.”

Una din verișoarele mamei sale, care locuia în zonă, era căsătorită cu un preot, astfel că Oana Roman a crescut printre măicuțe, departe de griji, fără lipsuri, într-o bucurie absolută. Pentru ea totul a fost ca în paradis. 

“A fost un paradis. Era o casă superbă, cu un deal, cu mulți copii pe stradă. În această casă, cu această curte, cu flori, cu legume, cu animale, cu mătușa mea și soțul ei, absolut minunați, au  avut grijă de mine ca de copilul lor și a fost frumos. A fost o bucurie. Am avut o copilărie superbă din punctul acesta de vedere. Mai erau acolo și alte verișoare de-ale mamei.

Soțul uneia din ele era preot și stăteam foarte mult și pe la ei, am crescut la episcopia Râmnicului printre măicuțe. A fost superb, am avut o copilărie absolut fără griji, într-o bucurie și fără lipsuri.”, a mai spus Oana Roman.

Oana Roman
Oana Roman[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Ce pensie alimentară primește fiica Oanei Roman de la Marius Elisei? Ce sume îi oferă Petre Roman nepoatei sale? “Are foarte mare grijă cum cheltuie banii”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies