Ce pensie alimentară primește fiica Oanei Roman de la Marius Elisei? Ce sume îi oferă Petre Roman nepoatei sale? “Are foarte mare grijă cum cheltuie banii”

Ce pensie alimentară primește fiica Oanei Roman de la Marius Elisei? Ce sume îi oferă Petre Roman nepoatei sale? “Are foarte mare grijă cum cheltuie banii”
Ce pensie alimentară primește fiica Oanei Roman de la Marius Elisei? Ce sume îi oferă Petre Roman nepoatei sale? “Are foarte mare grijă cum cheltuie banii”

Oana Roman a vorbit despre pensia alimentară de după divorțul de Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei au ajuns la concluzia că este mai bine ca fiecare să meargă pe drumul său, astfel că de la divorțul celor doi, vedeta își crește fiica singură. Aceasta a făcut câteva mărturisiri, într-un interviu pentru CANCAN, despre care cu siguranță nu multă lume știa. Fiica lui Petre Roman susține că implicarea financiară a lui Marius Elisei în viața Isabelei este 0, iar ea se descurcă singură atunci când vine vorba de creșterea fiicei sale și de plățile pe care le are de făcut, mai ales că aceasta urmează o școală privată. 

“Nu primește de la tatăl ei niciun fel de pensie alimentară. De când am divorțat, de 3 ani, nu s-a plătit pensie alimentară niciodată. Nu primește, de asemenea, nici măcar alocația, pentru că alocația intră într-un cont administrat de el și nu avem acces, cel puțin până acum nu am primit acces la acel cont și pensia alimentară nu se plătește deloc. Practic, ea are doar banii ei, făcuți de ea, și banii munciți de mine, pe care îi cheltui ca să îi plătesc școala, pentru că este la o școală privată, toate activitățile, absolut toate cheltuielile.”,
a spus Oana Roman.

Câți bani primește fiica Oanei Roman de la bunicul ei, Petre Roman

Citește și: Oana Roman, apariție îngrijorătoare pe rețelele de socializare: „Am efectiv un ochi distrus. Va trebui să mă duc la spital.”

Oana Roman și fiica ei
Oana Roman și fiica ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Oana Roman le critică pe femeile care exagerează cu ținuta și machiajul atunci când își duc copiii la școală: „Au tocuri de 12, sandale aurii, blugi mulați, machiaj de seară, coafate țiplă.”

Oana Roman a vorbit și despre sumele pe care fiica ei le primește de la Petre Roman și ocaziile la care i se oferă.

Când vine vorba de aniversarea micuței sau de o sărbătoare, bunicul ei este atent de fiecare dată la ea, iar vedeta spune că Isa este foarte responsabilă cu banii și echilibrată, reușind să investească în lucruri cu cap atunci când are nevoie de ceva.  “Evident, primește recompensă, Isa are banii ei. Își vinde tablourile în fiecare an și cu banii strânși cumpără ajutoare pentru copiii nevoiași, asta a făcut anul trecut, vom face și anul acesta.
Este foarte atentă cu banii. Tata îi dă tot timpul de Crăciun, de ziua ei, îi dă câte 100 de euro, de exemplu, și are foarte mare grijă cum cheltuie banii respectivi, adică e foarte  atentă. De Revelion, la sorcovă, reușește să strângă destul de mulți bani și apoi și-i cheltuie cum știe ea, își cumpără anumite lucruri, dar nu e nesăbuită, adică e destul de echilibrată. Eu sper să înțeleagă că trebuie să fim responsabili în raport cu banii.”,
a mai povestit vedeta.

Citește și: Irinel Columbeanu și fiica sa au plecat în vacanță! Irinuca va petrece o săptămână întreagă alături de tatăl său- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Petre Roman
Petre Roman[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Oana Roman le critică pe femeile care exagerează cu ținuta și machiajul atunci când își duc copiii la școală: „Au tocuri de 12, sandale aurii, blugi mulați, machiaj de seară, coafate țiplă.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Ce s-a întâmplat, de fapt, în căsnicia Marinei Almășan cu Victor Socaciu: "Era alt om, medicii mi-au zis că oamenii cu asemenea boli se transformă!"

Ce mănâncă Gabriela Cristea la micul dejun? „Este plăcerea mea vinovată. Fără nimic, doar cu pâine și atât. Eu nu am mâncat ceva mai bun la micul dejun.”

Cine este persoana pe care Cosmin o bănuiește că i-ar fi plănuit descalificarea din „Casa iubirii”! „Am văzut anumite chestii...”. Tânărul a dezvăluit că ar fi vorba despre o concurentă

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies