Semnele pe care le primește Oana Roman de la mama sa și lucrul pe care îl poartă mereu de la Mioara Roman. „A fost și motivul pentru care de ziua mea am putut să fiu atât de liniștită”

Semnele pe care le primește Oana Roman de la mama sa și lucrul pe care îl poartă mereu de la Mioara Roman. „A fost și motivul pentru care de ziua mea am putut să fiu atât de liniștită”
Semnele pe care le primește Oana Roman de la mama sa și lucrul pe care îl poartă mereu de la Mioara Roman. „A fost și motivul pentru care de ziua mea am putut să fiu atât de liniștită”

Oana Roman a vorbit despre starea ei actuală de după moartea mamei sale.

Oana Roman a trecut prin momente cumplite, în urmă cu câteva luni, atunci când mama ei, Mioara Roman, s-a stins din viață.Vestea a căzut ca un trăsnet pentru ea și întreaga familie, însă acum, după ce apele s-au mai liniștit, Oana Roman se poate declara și ea mai bine. În cadrul unui interviu pentru Exclusiv VIP cu Cristi Brancu, fiica Mioarei Roman a mărturisit că o simte pe mama ei aproape de fiecare dată și îi transmite o stare extraordinar de bună, știe că o vede și este atentă la tot ce face ea, ba chiar a visat într-o

noapte, văzând că este bine și fericită. Acesta a fost și motivul pentru care Oana Roman a început să se liniștească după evenimentul tragic.  „Am o stare bună. Foarte multă lume nu o să înțeleagă, dar mama îmi trimite o stare extraordinar de bună, o simt acolo cum îmi dă putere, îmi dă forță, știu că este atentă la ce fac, îmi transmite mesaje, sunt într-un vibe foarte bun.
Am postat atunci ce-am făcut (nr. de ziua mamei sale), am fost la ea, am visat-o cu câteva zile înainte de ziua mea, pentru că ziua mea este cu o săptămână înainte de ziua ei, după parastasul de 40 de zile. Am visat-o că era cu bunica, erau bine, erau vesele, erau frumoase și lucrul acesta m-a liniștit foarte tare. Cumva a fost și motivul pentru care de ziua mea am putut să fiu atât de liniștită și atât de bine.”,
a povestit Oana Roman.

Ce lucru al Mioarei Roman poartă în fiecare moment fiica sa

Citește și: Ce pensie alimentară primește fiica Oanei Roman de la Marius Elisei? Ce sume îi oferă Petre Roman nepoatei sale? “Are foarte mare grijă cum cheltuie banii”

Oana Roman și Mioara Roman
Oana Roman și Mioara Roman[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Oana Roman, apariție îngrijorătoare pe rețelele de socializare: „Am efectiv un ochi distrus. Va trebui să mă duc la spital.”

Vedeta poartă întotdeauna un lucru de la mama ei, și anume un inel, pe care i l-a oferit când a împlinit vârsta de 30 de ani, inel al mamei sale de la aniversarea de 30 de ani de căsnicie.

„Este inelul pe care mama mi l-a făcut cadou când am împlinit eu 30 de ani. Era inelul ei preferat, mai avea unul de la bunica pe care l-a pierdut sau i l-a furat cineva și nu mai avea pe acesta, care fusese inelul de aniversare de 30 de ani de căsnicie și mi l-a făcut mie cadou când am împlinit eu 30 de ani.”, a mai spus Oana Roman.

Oana Roman
Oana Roman[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Oana Roman, apariție îngrijorătoare pe rețelele de socializare: „Am efectiv un ochi distrus. Va trebui să mă duc la spital.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată. „Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!”

Veste tristă despre Florin Piersic, după ultimele probleme de sănătate! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies