Cum a arătat copilăria lui Valentin Sanfira. Care erau atribuțiile sale în familie: „Neajunsurile astea ne-au învățat să fim oameni, să prețuim fiecare leuț pe care îl avem.”

Cum a arătat copilăria lui Valentin Sanfira. Care erau atribuțiile sale în familie: „Neajunsurile astea ne-au învățat să fim oameni, să prețuim fiecare leuț pe care îl avem.”
Cum a arătat copilăria lui Valentin Sanfira. Care erau atribuțiile sale în familie: „Neajunsurile astea ne-au învățat să fim oameni, să prețuim fiecare leuț pe care îl avem.”

Valentin Sanfira a vorbit despre copilărie și neajunsurile de la acea vreme.

Valentin Sanfira, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică populară, și-a deschis sufletul și a mărturisit mai multe lucruri despre viața și copilăria lui, în cadrul emisiunii realizată de Cristina Șișcanu. Acesta a dezvăluit cum a fost învățat cu munca încă de mic, iar frații săi mai mari trebuiau să facă față treburilor grele din gospodărie și câmpului. Acesta era trimis adesea cu vacile, oile și curcile, însă a reușit să prețuiască munca și este conștient că acele lucruri l-au învățat cum să prețuiască tot ce are acum. 

Copilăria a fost grea pentru că erau foarte multe neajunsuri. Era o perioadă destul de grea pentru părinții mei, eu am înțeles, și eu,  și frații mei. Cel mai greu a fost pentru frații mei mai mari pentru că ei au trebuit să muncească fizic foarte mult. Au suferit poate mai mult decât mine pentru că erau mai mari și pretențiile din partea mamei erau mult mai mari.

Neajunsurile astea ne-au învățat să fim oameni, să prețuim fiecare leuț pe care îl avem, să prețuim munca în primul rând. Munca ne ajuta să fim bine.”, a povestit Valentin Sanfira.

Ce atribuții avea Valentin Sanfira la treburile gospodărești

Citește și: Cum se înțelege Valentin Sanfira cu socrii. Care este relația părinților cu cei doi: „Eu sunt foarte sincer și foarte direct, am pierdut de multe ori în viață din punctul acesta de vedere.””

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Valentina Sanfira
Valentina Sanfira[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum se înțelege Codruța Sanfira cu soacra sa? Valentin Sanfira a spus lucrurilor pe nume: „Trebuie să faci niște chestii ca să simtă nora că are soacră.”

O atribuție pe care artistul o avea când era mic era să hrănească de fiecare dată rațele, deoarece numărul lor atingea aproape suta. Era mereu atent cu ceea ce se întâmplă în familie și ducea muncile din curte.

Este mulțumit prin tot ce-a trecut, deoarece, chiar și acum, dacă are un ban, știe să îl prețuiască și știe rostul casei. 

Citește și: Dana Roba, cutremurată la priveghiul Ancăi Molnar. Ce mesaj emoționant a transmis make-up artista pentru familia Ancăi- kanald.ro

Citește și: Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu- stirilekanald.ro

„La țară, dacă nu munceam, fiecare în funcție de vârsta lui,  eu era mai mic, mergeam cu oile, cu vacile, aveam grijă descurci, de rațe. Aveam la un moment dat 80-90 de rațe în curte care începeau să măcăne, nu din alea multe. La nouă dimineața, când era soarele pe cer, măcăneau de te înnebuneau, iar noi trebuia să tocăm la rațe  și eu mă ocupam de asta.

Frații mei mai mari mergeau la munci mai grele, la pădure, la lemne, la arat, la câmp. Lucrurile astea m-au făcut să fim oameni mai buni și să prețuim. Și acum, dacă am un ban, știut să-l prețuiesc, știu ce rost are casa.”, a mai spus Valentin Sanfira.

Valentina Sanfira
Valentina Sanfira[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

„Mi-a promis că mă ajută.” Ce intervenție dorește să facă Valentin Sanfira? Artistul a trecut pragul cabinetului medical

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei

Cum să îți dai seama dacă te înșala. Descoperă cele mai evidente semne ale infidelității

Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

„A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri


Cookies