Cum se înțelege Codruța Sanfira cu soacra sa? Valentin Sanfira a spus lucrurilor pe nume! „Trebuie să faci niște chestii ca să simtă nora că are soacră.”

Cum se înțelege Codruța Sanfira cu soacra sa? Valentin Sanfira a spus lucrurilor pe nume! „Trebuie să faci niște chestii ca să simtă nora că are soacră.”
Cum se înțelege Codruța Sanfira cu soacra sa? Valentin Sanfira a spus lucrurilor pe nume! „Trebuie să faci niște chestii ca să simtă nora că are soacră.”

Codruța și Valentin Sanfira au vorbit despre relația pe care o au cu socrii.

Cei doi interpreți de muzică populară formează un cuplu de invidiat. Tineri frumoși, dar și foarte talentați, Valentin și Codruța Sanfira pare că duc o viață lipsită de griji. Cei doi parteneri se înțeleg foarte bine și au reușit de-a lungul timpului să își întemeieze o familie. Invitați în cadrul unei emisiuni TV, soții Sanfira au oferit detalii neștiute din interiorul familiei lor.

Codruța Sanfira a petrecut sărbătorile de Paște la socrii

Citește și: Ce a primit Valentin Sanfira la o nuntă? Artistul a povestit despre începuturile carierei, atunci când oamenii îl plăteau sub diverse lucruri. „Te bucurai că te luau lăutarii la nunți.”

Citește și: „Dacă avem evenimente împreună, aici e o mare problemă! Sunt foarte tipicar.” Ce îl enervează pe Valentin Sanfira la soția lui, Codruța Filip

Artista a dezvăluit că anul acesta a fost de Paște în vizită la socrii. Acolo, tânăra s-a bucurat de compania soțului său și a familiei acestuia cu care, spune ea, se înțelege foarte bine.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ne înțelegem extraordinar de bine și de fiecare dată merg cu inima deschisă.

Eu mă simt oriunde ca acasă. Pentru noi oriunde e acasă pentru că suntem amândoi și e important că avem tot timpul familiile aproape. Mi se pare cel mai important lucru. Am gătit cu toții. Am gătit și eu, mama soacra, cumnata, a gătit și Valentin .”, a declarat Codruța Sanfira.

Cum se înțeleg Valentin și Codruța Sanfira cu socrii?

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, cei doi soți au dat din casă și au oferit detalii neștiute despre relația lor. Astfel, atunci când vine vorba de relația cu socrii, atât Codruța, cât și Valentin Sanfira, se pot declara norocoși la acest capitol.

Codruța Sanfira: Soacra mea este o dulceață. Valentin este soacra în familie.

Valentin Sanfira: Fiecare familie trebuie să aibă o soacră.

Dacă mama nu se comportă ca o soacră, câteodată simt nevoia să fiu eu și soacră. Sunt cicălitor. O soacră în general are niște atribute foarte clare: e cicălitoare, mătură după tine. Dacă ai măturat, tot nu e bine. Trebuie să faci niște chestii ca să simtă nora că are soacră.

Codruța Sanfira: Foarte frumos se descrie.

Valentin Sanfira: Pe când soacra mea, este extraordinară.

Socrii mei sunt foarte tineri și suntem prieteni .”, au declarat soții Sanfira.Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Rețeta de cornulețe cu untură și umplutură de gem de prune, nucă și vișine a Annei Lesko. „Nu trebuie să se răcească prea mult, pentru că după nu se mai lipește zahărul pudră!”

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies