Cum a apărut tatăl Ginei Pistol la nunta propriei fiice. Prezentatoarea TV a fost copleșită de emoții

Cum a apărut tatăl Ginei Pistol la nunta propriei fiice. Prezentatoarea TV a fost copleșită de emoții
Cum a apărut tatăl Ginei Pistol la nunta propriei fiice. Prezentatoarea TV a fost copleșită de emoții

Tatăl Ginei Pistol a avut o apariție surprinzătoare la nunta cu Smiley, evenimentul care a avut loc sâmbătă, 27 mai.

Această nuntă a fost cu adevărat specială și unică în industria showbiz-ului românesc. În momentul în care frumoasa soție a artistului a văzut că tatăl ei se află acolo, emoțiile au fost copleșitoare, iar Gina nu s-a putut abține să nu verse lacrimi de bucurie. Chiar dacă relația lor nu a fost mereu una strânsă, așa cum a mărturisit Gina în trecut, prezența tatălui ei la eveniment a adus un sentiment de împlinire și unitate.

Citește și: „A căzut în capcană, m-a deranjat.” Dinu Maxer i-a dat replica fostei sale soții. Ce a mărturisit artistul, după ce Deea a venit cu acuzații dure

Cum a apărut tatăl Ginei Pistol la nunta propriei fiice.
Cum a apărut tatăl Ginei Pistol la nunta propriei fiice.[Sursa foto: Instagram]

Prezentatoarea TV a fost copleșită de emoții

Deși relația lor nu a fost una foarte strânsă, Gina Pistol a simțit o bucurie sinceră în momentul în care și-a revăzut tatăl la nunta sa.

 Emoțiile au copleșit-o, iar lacrimile de fericire au curs pe obrajii ei, mai ales că nu se aștepta ca părintele ei să vină și să o vadă în rochia albă de mireasă. Pentru frumoasa prezentatoare TV, acest moment a fost extrem de emoționant și special, reprezentând o încununare a evenimentului său.

Tatăl Ginei Pistol, apariție surprinzătoare la nunta cu Smiley

Cu toate că momentele speciale, atmosfera de poveste, dansul mirilor și tăierea tortului nu au reprezentat motive de a plânge pentru Gina Pistol în ziua nunții sale, apariția tatălui ei a fost cu adevărat emoționantă. Blondina nu și-a mai putut stăpâni emoțiile atunci când l-a zărit pe tatăl ei, Emil Pistol, printre invitați. Lacrimile de bucurie au curs pe obrajii ei, iar acea întâlnire surpriză a adus un moment emoționant în cel mai frumos eveniment din viața ei.

Deși inițial Gina Pistol era convinsă că tatăl ei nu va veni la cel mai important eveniment din viața ei, deoarece nu primise confirmare de la acesta, după ce-i trimisese invitația cu timp înainte, ea a luat o decizie înțeleaptă pentru buna desfășurare a evenimentului și a decis să nu-l includă pe lista de invitați.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Cu toate acestea, a avut parte de o surpriză plăcută atunci când tatăl ei s-a prezentat la nunta. Încă emoționată și cu lacrimi în ochi, Gina și-a revenit repede și a solicitat imediat organizatorilor să-i aducă un scaun la masa familiei sale, astfel încât să poată petrece alături de el într-un mod special.

Cum a apărut tatăl Ginei Pistol la nunta propriei fiice.
Cum a apărut tatăl Ginei Pistol la nunta propriei fiice.[Sursa foto: Facebook]

Gina Pistol, despre tatăl ei

Gina Pistol provine dintr-o familie modestă, în care a învățat valori importante. Cu toate acestea, copilăria ei a fost marcată de momente dificile în cadrul familiei, deoarece părinții ei au divorțat într-un moment dat.

Relația strânsă pe care o avea cu tatăl ei s-a deteriorat treptat odată cu divorțul, când acesta s-a recăsătorit și a avut și alți copii în afara relației cu Gina și fratele ei.

Din acel moment, Gina a declarat de mai multe ori că nu simte că îl mai consideră pe tatăl său drept „tată", iar relația lor s-a răcit foarte mult.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul „tată' nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, spunea Gina Pistol, în urmă cu mai mult timp.

Cum a apărut tatăl Ginei Pistol la nunta propriei fiice.
Cum a apărut tatăl Ginei Pistol la nunta propriei fiice.[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

Citește și: „Nu-mi vine să cred.” Gina Pistol a postat o fotografie cu fiica ei, chiar de la nuntă. Prezentatoarea TV a simțit emoțiile din plin

 

 

 

 Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Ce a făcut Gina Pistol chiar în fața altarului. Smiley a rămas uimit, iar invitații nu și-au dat seama ce se întâmplă de fapt

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Rețeta de plăcintă cu ton! Cum prepară chef Roxana Blenche această rețetă: „Am pus drojdia după ce s-a activat și toată zeama de la tonul scurs.”

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies