„Nu-mi vine să cred.” Gina Pistol a postat o fotografie cu fiica ei, chiar de la nuntă. Prezentatoarea TV a simțit emoțiile din plin

„Nu-mi vine să cred.” Gina Pistol a postat o fotografie cu fiica ei, chiar de la nuntă. Prezentatoarea TV a simțit emoțiile din plin
„Nu-mi vine să cred.” Gina Pistol a postat o fotografie cu fiica ei, chiar de la nuntă. Prezentatoarea TV a simțit emoțiile din plin

Gina Pistol a distribuit pe rețelele de socializare prima fotografie cu fiica sa, adorabila Josephine, din ziua nunții sale. Plină de bucurie și emoționată, prezentatoarea TV a însoțit imaginea cu un mesaj special, în care și-a exprimat toate sentimentele și emoțiile frumoase trăite în aceste momente.

La aproximativ doi anișori, micuța Josephine a avut ocazia să fie prezentă la nunta părinților săi. Gina Pistol s-a asigurat că fiica sa poartă o rochiță de prințesă în acea zi specială.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat antrenoarea Ginei Pistol la nuntă! Carmen Fit a atras toate privirile!

Gina Pistol a postat o fotografie cu fiica ei, chiar de la nuntă

Continuând tradiția de-a lungul timpului, Gina Pistol nu a dezvăluit chipul micuței în mediul public. Cu toate acestea, ea a reușit să transmită fanilor săi cele mai frumoase și profunde emoții prin expresia facială a lui Smiley, în timp ce aceștia își țineau în brațe fiica. Acest gest a indicat faptul că și micuța Josephine era foarte fericită.

Prezentatoarea TV a simțit emoțiile din plin
Prezentatoarea TV a simțit emoțiile din plin[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Gina Pistol, primele declarații după marele eveniment

La aproximativ o zi după evenimentul grandios, Gina Pistol a avut în sfârșit ocazia să respire ușurată și să se relaxeze fără să mai fie preocupată de organizarea acestuia.

Prezentatoarea TV a recunoscut că ziua nunții sale a trecut incredibil de repede, dar că va rămâne veșnic în inima ei ca una dintre cele mai speciale amintiri din viața sa.

Soția lui Smiley a dorit să transmită un sincer mulțumesc tuturor celor care au contribuit la fericirea ei în această zi, de la prieteni și colaboratori, până la familie și fani.

„Nunta noastră a fost un vis frumos care s-a derulat parca prea repede, dar pe care sigur nu-l vom uita niciodată! Astăzi sigur mi-l amintesc și durerea de picioare de după orele de dans, și răgușeala de după orele de cântat, gustul dulce debezea al tortului alb pe care îl simt încă și toate mesajele pline de emoție pe care le primim din

toate părțile! Gata cu “se mărită Gina mea!”, de acum urmează cel mai frumos “Acasă” pentru noi trei! Nu-mi vine să cred că pot rupe listele și desfășurătoarele și că va amuți (sper 😂) și grupul de organizare de nuntă. Așa e, @ivoweddingplanner? Sau mai avem ceva de făcut??? Mulțumim tuturor și fiecăruia în parte pentru susținere, pentru prezentă, pentru mesaje, pentru căldura și dragostea pe care ni le-ați trimis.
Suntem norocoși că ne avem, ca VĂ avem și că ne putem bucura de un moment așa important din viața noastră alături de atât de multe suflete bune! Vă iubim!
🤍”, a scris Gina Pistol în mediul online, a doua zi după marele eveniment din viața sa.

Prezentatoarea TV a simțit emoțiile din plin
Prezentatoarea TV a simțit emoțiile din plin[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum a apărut Smiley la nunta lui, după miezul nopții. Artistul și-a surprins toți invitațiiCitește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

„EU și TU sărbătorim că am devenit NOI” Gina Pistol, mesaj emoționant pe Instagram, la scurt timp după ce a devenit soția lui Smiley

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Andreea Marin nu acceptă sub nicio formă minciunile: „Eu pot să duc adevărurile. Oricare ar fi ele. Nu pot însă, să trec peste minciună.”

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies