„EU și TU sărbătorim că am devenit NOI” Gina Pistol, mesaj emoționant pe Instagram, la scurt timp după ce a devenit soția lui Smiley

„EU și TU sărbătorim că am devenit NOI” Gina Pistol, mesaj emoționant pe Instagram, la scurt timp după ce a devenit soția lui Smiley

Gina Pistol a postat un medaj emoționant pe Instagram după ce a spus „DA” în fața ofițerului stării civile.

Gina Pistol și Smiley au avut parte de una dintre cele mai frumoase zile din viața lor. Cei doi au devenit ieri, 27 mai, soț și soție, atât în fața ofițerului stării civile, cât și în fața lui Dumnezeu. Astfel, tinerii căsătoriți s-au bucurat vizibil emoționați de tot ceea ce le-a rezervat ziua de 27 mai.

După ce a spus cel mai hotărât „DA” din viața ei, Gina Pistol a postat un mesaj de-a dreptul emoționant în mediul online.

Gina Pistol, prima reacție după ce a devenit soția lui Smiley

Citește și: Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini de la eveniment

Gina Pistol, mesaj emoționant pe Instagram la scurt timp după ce a devenit soția lui Smiley

Gina Pistol, mesaj emoționant pe Instagram la scurt timp după ce a devenit soția lui Smiley

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Smiley și Gina Pistol au avut parte de o nuntă ca în povești.

Încă de când au hotărât că vor să facă împreună pasul cel mare, cei doi s-au ocupat de toate detaliile necesare ca în ziua cea mare totul să fie perfect. Chiar dacă perioada de dinainte de nuntă a fost una stresantă atât pentru Smiley, dar mai ales pentru Gina, blondina a reușit să obțină nunta mult visată și a fost cuprinsă de un sentiment de recunoștință pentru toate acestea.

Astfel, prezentatoarea TV a postat în mediul online, la scurt timp după ce a devenit soția lui Smiley, un mesaj emoționant prin care și-a exprimat sentimentele de recunoștință față de tot ceea ce a trăit alături de soțul său. Gina Pistol i-a făcut o declarație de-a dreptul emoționantă soțului său, exprimându-și astfel iubirea nemărginită.

Alături de mesajul emoționant, blondina a postat și un scurt filmuleț în care le-a arătat fanilor săi cum a amenajat localul în care va avea loc petrecerea de nuntă, acolo unde ea și Smiley au petrecut alături de invitații lor până în zori.

În cadrul filmulețului se pot observa mesele atent decorate cu cele mai fine detalii, la care tinerii îndrăgostiți au ținut să insereze diferite mesaje reprezentative cu titluri și versuri din melodiile lui Smiley. 

  „A fost odată ca niciodată un loc frumos, ca-n povești, plin de lumină, copaci, flori albe și mere verzi, de oameni dragi, mulți și buni și de multă veselie.

Aici EU și TU sărbătorim că am devenit NOI. Te iubesc, @smiley_omul ! 🤍 ”,   a scris Gina Pistol în mediul online.

 Citește și:

Marele absent de la nuntă Ginei Pistol cu Smiley! Deși sunt foarte bune prietene, nu va fi alături de Gina în cea mai importantă zi din viața ei!

„Am dormit puțin și repede.” Gina Pistol, declarații din ziua nunții!

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies