„A căzut în capcană, m-a deranjat.” Dinu Maxer i-a dat replica fostei sale soții. Ce a mărturisit artistul, după ce Deea a venit cu acuzații dure

„A căzut în capcană, m-a deranjat.” Dinu Maxer i-a dat replica fostei sale soții. Ce a mărturisit artistul, după ce Deea a venit cu acuzații dure

După 18 ani de căsnicie, Dinu și Deea Maxer au decis să pună capăt relației lor, exprimându-și despărțirea printr-un mesaj comun. Aceasta a fost una dintre despărțirile discreționate din lumea showbiz-ului.

La scurt timp după anunțul care a surprins pe toată lumea, Dinu și Deea Maxer au ales să iasă public și să discute despre provocările din căsnicia lor.

Citește și: Cine este Ion Maria, tatăl lui Smiley. „N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut și vreau să fac!”

Dinu Maxer, supărat pe declarațiile făcute de Deea

Deea Maxer a fost cea care, în urmă cu puțin timp, a apărut la televizor și a vorbit despre motivele despărțirii, exprimând și lucruri care l-au deranjat pe Dinu Maxer.

Ulterior, în cadrul unei emisiuni televizate, Dinu Maxer a răspuns fostei sale soții, exprimându-și nemulțumirea față de declarațiile făcute de aceasta și menționând că i-a adus și reproșuri imediat după interviul ei.

În același timp, Dinu Maxer își exprimă susținerea față de fosta sa parteneră și afirmă că ea a căzut într-o capcană, exprimându-și și regretul că despărțirea lor, care ar fi trebuit să fie o despărțire amiabilă, s-a transformat într-un dialog dur purtat la distanță, indiferent dacă a fost intenționat sau nu.

„Ce să facem acum? Un live de acasă să vedeţi că e ordine? Dacă aveam o filmare pe săptămână, mă rădeam doar înainte de acea filmare.

Atunci mă îngrijeam, cred că la asta mă refeream. A căzut în capcana întrebărilor, zic eu. A zis că nu mă iubesc suficient, a aprobat ce a zis Cătălin Măruţă. I-am zis că m-a deranjat ce a făcut, mi-a părut rău ca un divorţ care părea curat a fost pătat… Dar nu vreau să cred că asta a fost scopul ei, a vrut să explice că relaţia cu noul iubit a început după divorţ.
A vrut să spună nişte lucruri, dar a ieşit altceva”,
a declarat Dinu Maxer, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

Ulterior, luând în considerare afirmațiile brunetei referitoare la plafonarea lui ca fiind unul dintre motivele despărțirii, Dinu a oferit o un răspuns la care nu se aștepta nimeni.

Cântărețul a mărturisit că înțelege că declarațiile sale pot fi criticate, dar recunoaște că lăsarea de izbeliște pe toate planurile, în special în ceea ce privește cariera sa profesională, a avut un cost asupra rolului său de tată pe care își dorea să-l abordeze pe deplin.

„Ea mi-a zis că m-am plafonat, că nu mai am deschidere, ambiţie, perseverenţa. Acum, o să zic ceva ce o să îmi aducă critici: mi-am luat rolul de tată prea în serios! Am abandonat viaţa profesională într-un fel pentru copii… Intrasem într-o rutină, duceam copii la şcoală, la grădiniţă, mergeam la sala 2-3 ore. Am vrut să o ajut pe ea, să o ajut cu afacerea online. Am lăsat partea profesională deoparte”, a mai spus cântărețul.

Dinu Maxer i-a dat replica fostei sale soții.

Dinu Maxer i-a dat replica fostei sale soții.

[Sursa foto: Facebook]

Ce a mai spus Dinu Maxer despre Deea

Dinu a mai adăugat că nu o să spună nimic urât de fosta sa parteneră, deoarece a fost prea frumos între ei.

Citește și: Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul. Artista și Armin Nicoara sunt în culmea fericirii- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV: Noul vaccin împotriva COVID-19. Detalii și explicații de la specialiști: "Noul vaccin vine ca un update și în mod logic el trebuie folosit pentru ce avem acum"- stirilekanald.ro

„Eu nu o să spun nimic urât de ea, a fost prea frumos între noi. Viaţa pe care i-am oferit-o Deei a fost una frumoasă, dacă aş putea să întorc timpul înapoi aş proceda la fel.  Nu regret nimic din ce s-a întâmplat! Sunt alt om, văd viaţa altfel, am o altă perspectivă asupra vieţii.  Vreau să mai spun un lucru: mă bucur că există un el în viaţa ei pentru că o face fericită, iar fericirea ei se răsfrânge şi asupra copiilo.”, a concluzionat Din Maxer.

Dinu Maxer i-a dat replica fostei sale soții.

Dinu Maxer i-a dat replica fostei sale soții.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Eu fac parte dintre părinții tradiționaliști. Mi-am crescut copiii pentru a îmbătrâni alături de ei în România.” Marina Almășan, devastată de plecarea fiului său în Dubai

 Citește și:

„Nu mă voi transforma într-o femeie cu 30 de pisici.” Marina Almășan a vorbit despre căsătoria la 56 de ani

Cine este Ion Maria, tatăl lui Smiley. „N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut și vreau să fac!”

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi duce dorul tatălui său

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies