Culoarea lenjeriei intime afecteaza starea de spirit


Potrivit analistului in efectul culorilor - Anjel Obryant, nuanta lenjeriei intime joaca un rol important in modul in care te simti.

Aceasta este de parere ca diferentele de nuante iti pot schimba viata si spune ca "fiecare culoare vibreaza in mod diferit”. Daca ai momente in care te simti neatragatoare si lipsita de energie, unul dintre motive poate fi culoarea lenjeriei intime. Desi suna ciudat, este vorba despre cum vibreaza intreaga fiinta ca raspuns la culorile pe care le porti. Potrivit analistului de culoare Anjel Obryant.

"Fiecare culoare vibreaza in mod diferit. Nu conteaza daca se vede in exterior sau nu, este la nivel de perceptie, iti trece prin tot corpul  si ajunge in creier." Nu exista nicio indoialaa ca o noua lenjerie de corp super sexy are puterea de a te face sa te simti cu adevarat sigura pe tine. Conform specialistului, aceste lucruri, aparent neimportante, sunt mai mult decat o simpla piesa vestimentara. Ca sa ne lamureasca de ce culoarea lenjeriei intime este importanta, Anjel Obryant spune ca chakra de baza a unei persoane (unul dintre centrele energetice ale corpului) se afla in zona abdomenului inferior, pe linia de baza a lenjeriei intime. Culoarea de care ar trebui sa te feresti este negrul.

„Culorile lenjeriei trebuie sa fie pozitie. Negru este cea mai sexy culoarea a lenjeriei de corp, dar nu este benefica pentru nivelul de energie."  a spus Obryant. Conform specilaistului, cea mai buna culoare pentru femei este albastrul simplu, in timp ce pentru barbati, nuanta benefica este bleumarinul.

Sursa: Daily Mail


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Digi 24: Dezastru în două zile pentru România. În doar două zile s-a doborât orice record

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri