Cui vor rămâne costumele populare ale Savetei Bogdan? Artista a vorbit despre veșmintele sale populare „Să rămână acolo, cu un bilet de la Saveta Bogdan”

Cui vor rămâne costumele populare ale Savetei Bogdan? Artista a vorbit despre veșmintele sale populare „Să rămână acolo, cu un bilet de la Saveta Bogdan”
Cui vor rămâne costumele populare ale Savetei Bogdan? Artista a vorbit despre veșmintele sale populare „Să rămână acolo, cu un bilet de la Saveta Bogdan”

Saveta Bogdan a vorbit despre ce anume va face cu costumele populare atunci când nu va mai fi.

Saveta Bogdan este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară din țară, cu o carieră de succes și a dorit mereu să lase în urmă melodiile sale și articolele vestimentare pe care le deține.

Ce va face Saveta Bogdan cu toate costumele populare

Citește și: „Ești prea bătrân. Eu vreau un bărbat mai tânăr.” Saveta Bogdan, cerută în căsătorie la 78 de ani! Interpreta de muzică populară a refuzat un bărbat cu 28 de ani mai tânăr!

Saveta Bogdan
Saveta Bogdan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „L-am simțit că a avut regrete. Eu câștigam bine față de ce avea el.” Saveta Bogdan, despre relația cu fostul soț și cum a aflat că s-a stins din viață

Saveta Bogdan a vorbit, în cadrul emisiunii realizată de Mircea Radu, despre ce anume va face cu costumele sale pe care le deține și care sunt făcute de bunica ei.

Artista își dorește să le lase la muzeu.  „Mergeam la horă și bunica îmi spunea: „să îți iei ia aia cu mărgele, să nu te faci de râs, să ne faci de râs pe noi.” La început, nu erau astea cusute cu ață. Asta e cusută cu mâna. Bunica a făcut-o pe asta, dar știam și eu să fac. Făceam în război. Autentică, cusută în război. Așa se făcea înainte.
Eu am ajutat mulți tineri și îi ajut, ca să rămână în urmă. Le-am mai dat câte o ie, câte un costum. Am zis așa. Eu am câteva costume, vreo 15, dar autentice, vechi. Le voi da la Muzeul Țăranului, să rămână acolo, cu un bilet de la Saveta Bogdan. Așa am zis că e mai bine. Pentru că fata a zis că nu-i trebuie. „Mamă, ți-am adus ia asta că nu mai am loc în șifonier.”
 „Cum să nu mai ai loc?” Dar vezi, pe ea nu o intresează chestiile astea.”
, a spus Saveta Bogdan.

Citește și: A murit actrița Shannen Doherty cunoscută drept Brenda din „Beverly Hills 90210”: Aceasta suferea de cancer- kanald.ro

Citește și: "Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump- stirilekanald.ro

Cât costă o ie cu mărgele pe care o deține Saveta Bogdan

Saveta Bogdan
Saveta Bogdan[Sursa foto: Facebook]

Saveta Bogdan a vorbit, în cadrul altui interviu, despre cât de mult durează realizarea unei cămăși tradiționale și care este prețul la care ajunge. „ Am foarte multe costume, dar sunt autentice, așa cum se făceau înainte, se țeseau la război! Eu reprezint zona Bistrița Năsăud. Toate costumele mele sunt autentice, din zonă, de acolo! Acesta de pe mine este mai stilizat, dar pânzele sunt autentice! Sunt doar mărgele.

Sunt foarte frumoase, cu ele s-a cununat o mireasă. Oriunde mă duc îl iau pentru că îmi poartă noroc. Sunt foarte scumpe pentru că sunt foarte migăloase. Cine mai face acum mărgele? Duce cam la 5.000 de euro, cam așa. Cred că o femeie la țară muncește 2 ani la acestea! Eu sunt din Sângeorz-Băi, de la Bistrița Năsăud, iar acolo femeile încă mai lucrează! Acum lucrează mai modern, nu prea mai fac așa.
Eu pe acestea le am de cel puțin 50 de ani
!”, a mai spus îndrăgita interpretă.Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„I-am făcut o listă de dorințe.” Saveta Bogdan și-a făcut lista cadourilor de Crăciun pe care le așteaptă de la iubitul său

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Ianis Hagi și Elena, nuntă de poveste în Buftea. Ce tradiții nu vor lipsi de la marele eveniment

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies