„I-am făcut o listă de dorințe.” Saveta Bogdan și-a făcut lista cadourilor de Crăciun pe care le așteaptă de la iubitul său

„I-am făcut o listă de dorințe.” Saveta Bogdan și-a făcut lista cadourilor de Crăciun pe care le așteaptă de la iubitul său
„I-am făcut o listă de dorințe.” Saveta Bogdan și-a făcut lista cadourilor de Crăciun pe care le așteaptă de la iubitul său

Saveta Bogdan, îndrăgita artistă de muzică populară, așteaptă să primească și în acest an cadouri, așa că lista este deja pregătită.

Saveta Bogdan se pregătește intens pentru sărbătorile de iarnă, așa că artista a pregătit deja lista cu ce și-ar dori să primească acesta de la iubitul ei.

“El știe că eu nu am nevoie.” Ce primește Saveta Bogdan adesea de la iubitul ei

Citește și: ”Nu că nu mi-a plăcut de el, pentru că era un bărbat foarte frumos și este și acum.” Saveta Bogdan, despre refuzul căsătoriei cu Gheorghe Turda

Saveta Bogdan
Saveta Bogdan[Sursa foto: Facebook-Saveta Bogdan]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Mi-e frică să nu mă zbârcesc. S-ar putea să fac înainte de Crăciun.” Saveta Bogdan, decizie radicală în privința aspectului său fizic! La ce intervenții vrea să apeleze artista?

Saveta Bogdan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din folclorul românesc.

Artista se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere, deoarece pe plan profesional are o carieră de succes, iar pe plan sentimental, se bucură de prezența partenerului de viață. Artista are o relație de mai mult timp cu un avocat, cu care se înțelege de minune și nu s-a sfiit să spună că primește adesea cadouri de la el.

„Domnului avocat îi plac foarte mult cârnații, caltaboșul, sarmalele, ciorbele, eu fac ciorbe acrite cu borș sau cu lapte, cum se face la mine în Ardeal(...) 

I-am făcut o listă de dorințe, dar el îmi aduce foarte multe farduri, el îmi aduce foarte multe bluze, el știe că eu nu am nevoie, că eu îmi aduc mereu din America. De câte ori plec eu în America îmi aduc de toate.”, a mărturisit Saveta Bogdan, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu televizat.

„Am avut multe momente frumoase.” Retrospectiva anului 2023 pentru Saveta Bogdan

Saveta Bogdan
Saveta Bogdan[Sursa foto: Facebook-Saveta Bogdan]

Întrebată cum a fost anul 2023 pentru ea, Saveta Bogdan a declarat că a fost un an foarte bun și se consideră mulțumită și împlinită pentru faptul că a avut foarte multe concerte și evenimente pe care le-a putut onora cu drag. În ceea ce privește anul următor, interpreta deja și-a făcut anumite planuri, printre care se află și o nouă vizită la fiica ei, în America. 

„Am avut multe momente frumoase. Am plecat în America, unde mi-am văzut steluța pe care mi-au dat-o pe Aleea Personalităților acum doi ani, am venit în țară, am avut cântări, evenimente(...) Am avut un an bun, nici nu mi-am închipuit că am avut un an așa bun. Vreau să plec din nou la fată în America”, a mai spus  Saveta Bogdan, în cadrul emisiunii televizate.Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„La 18 ani m-am măritat cu el! Ce supărare le-am făcut părinților! Mă tortura.” Saveta Bogdan, dezvăluiri neașteptate! Artista a fost supusă violenței domestice!

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este atacatorul lui Donald Trump. Fostul președinte american a fost atins de un glonţ la urechea dreaptă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies