„Cu o zi înainte să se stingă a râs cu lacrimi!” Andreea Marin, mărturisiri emoționante despre mama sa, care a decedat în urma unui accident rutier, la vârsta de 36 de ani

„Cu o zi înainte să se stingă a râs cu lacrimi!” Andreea Marin, mărturisiri emoționante despre mama sa, care a decedat în urma unui accident rutier, la vârsta de 36 de ani
„Cu o zi înainte să se stingă a râs cu lacrimi!” Andreea Marin, mărturisiri emoționante despre mama sa, care a decedat în urma unui accident rutier, la vârsta de 36 de ani

Andreea Marin a făcut o serie de mărturisiri emoționante despre părinții săi.

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune de la noi din țară, care de-a lungul timpului a obținut simpatia publicului prin intermediul talentului său, al frumuseții sale, dar și al felului său de a fi.

Cu o gingășie aparte și cu zâmbetul mereu pe buze, Andreea Marin a cucerit multe inimi, vorbind deschis de fiecare dată când a avut ocazia despre viața sa personală.

Cu toate acestea, discretă fiind, vedeta a păstrat anumite detalii dureroase despre care i-a fost greu să vorbească.

Andreea Marin, mărturisiri emoționante despre părinții săi

Citește și: „De ce tot timpul ajung copiii vedetelor pe o scară mai înaltă?” Andreea Marin a stârnit controverse pe rețelele de socializare, după ce și-a felicitat fiica

Andreea Marin, mărturisiri emoționante despre mama sa, care a decedat în urma unui accident rutier, la vârsta de 36 de ani

Citește și: „Pentru prima dată în viață, datorită Violetei, am ajuns într-un colț de lume neașteptat.” Andreea Marin este foarte mândră de fiica ei, după ce aceasta s-a implicat într-un proiect important din America

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În cadrul unui interviu, vedeta a vorbit deschis despre părinții săi.

Mama Andreei Marin s-a stins din viață în urmă cu mai mult timp, la vârsta de doar 36 de ani, lăsând în urma sa un gol imens în sufletul vedetei de televiziune.

Un accident rutier i-a luat-o Andreei Marin pe mama sa, care potrivit spuselor vedetei, era o femeie specială, romantică, sensibilă și mereu veselă.

A murit, notează Andreea Marin, salvându-și copiii și după o zi în care a râs până și cu sufletul. 

Fosta prezentatoare a vorbit și despre tatăl său, care a decedat în urmă cu 8 ani, în urma unui infarct. Și despre el are numai cuvinte de laudă, spunând că era viteaz, hotărât și stâlpul familiei.

Astfel, chiar dacă și-a pierdut părinții, Andreea Marin are amintiri prețioase cu aceștia, cărora le este recunoscătoare pentru moștenirea pe care i-au lăsat-o și pentru felul frumos în care au crescut-o.

Citește și: Se scurtează vacanța de vară a copiilor! S-a anunțat structura anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

 „Mama era inginer de mecanică fină și în egală măsură un om foarte sensibil, romantic. Scria poezie, scria foarte frumos.

Râdea. Cu o zi înainte să se stingă a râs cu lacrimi. Iubea viața. Am moștenit de la ea și de la tata această dragoste necondiționată. Iubim viața chiar dacă ea ne joacă feste uneori.

Tatăl meu, un om foarte puternic sau cel puțin aceasta era impresia pe care ne-o dădea tuturor, ne bazam pe el. Un om de cuvânt, un profesionist, el era inginer constructor și un om foarte creativ în egală măsură cu o fire romantică.

Pe vremea lui Ceaușescu, pe sub mână, de la librăria din orașul nostru mic lua cărți de poezie de proză și citea la lumina lumânării pentru că regimul ne priva de lumina electrică. Citea poeziile romantice, el le citea noi le ascultam. Era foarte priceput și cred că asta l-a legat de mama. Această fire caldă, sensibilă, deși el era și un bărbat puternic în același timp”,   a mărturisit  Andreea Marin, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu.

Andreea Marin, mărturisiri emoționante despre mama sa, care a decedat în urma unui accident rutier, la vârsta de 36 de aniCitește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„De ce suntem atât de răi? Mă deranjează foarte tare atunci când cineva crede că știe viața mea 100%.” Gabriela Cristea, dezamăgită de comentariile răutăcioase primite în mediul online!

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Reprezentanţii supermarketului reacţionează după gestul Sânzianei Negru: "Am aflat cu tristeţe. Vom analiza şi reevalua colaborarea cu ea"

Ce spune Cristina Șișcanu despre persoanele care trăiesc pentru validarea celor din jur. „Gura lumii nu mai contează absolut deloc.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies