Cu ce încălțăminte se poartă blugii evazați. Idei de ținute pentru o apariție de senzație

cu ce incaltaminte se poarta blugii evazati
Cu ce încălțăminte se poartă blugii evazați

Află din acest articol cu ce încălțăminte poți purta blugii evazați, pentru a arăta splendid!

În ultima perioadă, au revenit la modă blugii evazați. Doamnele care vor să fie în trend și care vor să își pună silueta în evidență, optează pentru pantaloni ceva mai largi. Totuși, în special dacă ești puțin mai scundă, trebuie să ai mare grijă la ce încălțăminte porți atunci când introduci în ținuta ta, astfel de pantaloni. Descoperă în rândurile de mai jos cu ce pantofi poți asorta o pereche de blugi evazați!

Cu ce încălțăminte se poartă blugii evazați

Pantofi cu toc

Citește și: Cum să te îmbraci pentru a ascunde grăsimea de pe burtă. 8 sfaturi și idei simple

Citește și: Cum să arăți instantaneu mai subțire și să ascunzi câteva kilograme în plus. 8 trucuri de stil!

Avantajul blugilor evazați este acela că induce impresia că ai picioarele mai lungi, subțiind cu totul silueta.

Cu toate acestea, dacă te vei încălța cu pantofi mult prea joși, blugii vor atinge podeaua și nu te avantaja deloc. Astfel de blugi merg cel mai bine cu tocuri, fiindcă te vor face să arăți mai înaltă și chiar mai slabă. Fie că alegi să porți botine, ghete sau pantofi, asigură-te că încălțămintea are toc. Nu trebuie neapărat să optezi pentru un toc subțire, mai ales dacă vei avea treabă toată ziua, fiindcă și încălțămintea cu toc gros te va avantaja.
Totuși, trebuie să reții faptul că pantofii cu vârf ascuțit, precum cei stiletto, îți vor avantaja ținuta și silueta mult mai bine.

Pantofi loafers

cum se poarta blugii evazati
Cum se poartă blugii evazați[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Anul acesta au fost în vogă pantofii loafers, datorită faptului că se pot integra atât în ținute mai elegante, cât și în cele mai casual.

Acest tip de încălțăminte îți vor oferi eleganța de care ai nevoie, fără să te simți incomod. De asemenea, de cele mai multe ori, pantofii de tip loafers au o talpă mai groasă, ceea ce este extrem de util atunci când alegi să porți blugi evazați. Asortează-i cu o cămașă sau cu un simplu tricou și vei obține o ținută stylish și potrivită pentru o mulțime de ocazii.

Pantofi sport

tinute blugi evazati
Ținute blugi evazați[Sursa foto: freepik]

Cu siguranță femeilor le place să fie elegante, însă există momente și situații când preferăm să ne îmbrăcăm ceva mai sport sau pur și simplu vrem să ne simțim mai comod. În ultimii ani, industria pantofilor sport s -a dezvoltat foarte mult și există pe piață o mulțime de modele foarte frumoase, ce pot fi introduse cu ușurință în diverse ținute.

Așadar, atunci când vrei să te bucuri de un look mai casual, alege să porți o pereche de blugi evazați, pantofii sport preferați și un tricou fabulos.

Espadrile

pantofi pentru blugi evazati
pantofi pentru blugi evazați[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante- stirilekanald.ro

În momentul în care vine sezonul cald, espadrilele sunt preferatele multor doamne. Totuși, este recomandat să porți espadrile, atunci când blugii evazați pe care îi porți nu sunt extrem de lungi. În acest mod, eviți să calci pe blugi.

Pantofi care NU se potrivesc cu blugii evazați

Trebuie să recunoaștem faptul că blugii evazați nu sunt atât de ușor de purtat pe cât am crede și nu avantajează chiar pe oricine. De aceea, trebuie să fim atente cu ce încălțăminte îi purtăm, pentru a nu avea un eșec vestimentar. Este important de știut că pantofii cu talpa prea joasă nu se potrivesc cu blugii evazați. Așadar, evită papucii, teneșii sau sandalele fără talpă înaltă.

Idei de ținute cu blugi evazați

Blugii evazați pot fi combinați în multe stiluri, pentru a arăta extraordinar. Spre exemplu, poți alege să îi porți alături de o pereche de botine cu toc, o cămașă și un sacou. În cazul în care vrei să te îmbraci mai casual, îi poți combina cu o pereche de loafers, un tricou simplu și câteva accesorii care vor face diferența, precum o curea, un lanț lung și o pălărie frumoasă. Este important să găsești hainele care ți se potrivesc și care te reprezintă!

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

6 moduri de a purta o rochie maxi neagră înaltă. Articolul cu care poți opta pentru numeroase stiluri

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Virginia condamnă comportamentul lui Gagea față de Alexandra: „O ți langa în continuu că ești tu frustrat.”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies