6 moduri de a purta o rochie maxi neagră înaltă. Articolul cu care poți opta pentru numeroase stiluri

6 moduri de a purta o rochie maxi neagră
6 moduri de a purta o rochie maxi neagră

Iată 6 moduri de a purta o rochie maxi neagră înaltă și cum poți accesoriza accest articol vestimentar.

Rochia neagră și lungă nu trebuie să lipsească  niciodată din garderoba oricărei doamne și domnișoare, deoarece aceasta este mult mai versatilă decât ați crede atunci când nu știți ce ținute mai puteți  combina. Poate fi folosită atunci când alegeți o ținută mai oficială, dar și atunci când mergeți la o plimbare, o întâlnire cu prietenii sau aveți diferite activități sociale la care doriți să participați. Nu ar trebui să lipsească din dulap o astfel de rochie, mai ales că poate fi accesorizata pe deasupra cu orice alt articol de o altă culoare, negrul fiind prietenul nostru atunci când trebuie să ne

scoată din anumite încurcături cromatice. Iată câteva idei cum poți ieșit din anonimat dacă ai în dulapul tău o astfel de rochie.

Accesoriile

Citește și: 13 moduri de a purta rochii cu buline

6 moduri de a purta o rochie maxi neagră
6 moduri de a purta o rochie maxi neagră[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să accesorizezi o rochie neagră

Atunci când dorești să folosești o rochie neagră, este foarte important să alegi cu grijă și accesoriile pe care le pui pe tine, deoarece acestea reușesc să completeze întreaga ținută.

Când ai o piesă de acest gen, poți opta pentru accesoriile distractive și poți da  o nouă vibrație look-ului tău. În acest caz, o curea cu imprimeu tip leopard pe care o legați în jurul taliei și mai multe brățări metalice pot oferi un look vintage ținutelor voastre.

Jacheta de blugi pe deasupra

6 moduri de a purta o rochie maxi neagră
6 moduri de a purta o rochie maxi neagră[Sursa foto: freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Jachetă de blugi este articolul vestimentar de care aveți nevoie atunci când optați pentru astfel de rochie lungă și neagră. Puteți să o purtați cu orice, astfel că nu trebuie să lipsească din garderoba, la fel ca ținutele închise la culoare. Există un vibe special pe care îl ai în momentul în care asortezi o astfel de jachetă cu o pălărie drăguță și niște șlapi pe lângă toată ținuta ta, astfel că vara este deja pregătită pentru a intra în suflet.

Kimonoul floral

6 moduri de a purta o rochie maxi neagră
6 moduri de a purta o rochie maxi neagră[Sursa foto: freepik]

În momentul în care nu știi cu ce să asortezi o rochie neagră și lungă, trebuie să știi că vibrațiile verii se găsesc în special în kimonoul floral pe care îl poți lua pe deasupra, fiind unul dintre cele mai distractive atunci când vorbim de aspectul vizual. Dacă acesta este prea lung, îl puteți lega în talie, iar același lucru puteți să faceți și cu o cămașă florală pe care o aveți.

Cămașa cu nasturi

6 moduri de a purta o rochie maxi neagră
6 moduri de a purta o rochie maxi neagră[Sursa foto: freepik]

O cămașă cu nasturi pe deasupra rochiei lungi și negre este, de asemenea, un articol vestimentar de care aveți nevoie, iar aceasta poate fi accesorizata cu mai multe coliere lungi din colecția pe care o dețineți deja. Partea bună este că o ținută neagră poate fi accesorizată atât cu bijuterii de aur, cât și cu cele argintii, în funcție de preferințe.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Cămașă cu nod pe deasupra rochiei

Pentru un stil casual, alegeți o cămașă sau tricou și să faceți un nod în partea de sus. Te vei îndrăgosti cu siguranță de acest aspect, doar pentru faptul că țipă a  vară și cu siguranță va fi și foarte confortabil pentru ceea ce aveți voi nevoie să realizați într-o astfel de situație.

Jachetă moto și adidași

6 moduri de a purta o rochie maxi neagră
6 moduri de a purta o rochie maxi neagră[Sursa foto: freepik]

Jacheta moto+ adidașii sunt cele mai iubite articole atunci când vine vorba de o astfel de ținută, deoarece vă va oferi atât un aer elegant, cât și plin de confort și stil. Nimic mai frumos decât confortul care se împletește cu eleganța și rafinamentul. Acestea sunt doar câteva feluri în care poți să accesorizezi o rochie neagră și lungă, iar multe dintre aceste articole vestimentare le ai deja în dulapul tău, doar că nu le vedeai niciodată modul prin care ai putea să le combini într-o astfel de situație. Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum să accesorizezi o rochie neagră

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies