Cum să accesorizezi o rochie neagră

Cum să accesorizezi o rochie neagră
Cum să accesorizezi o rochie neagră

Află din rândurile de mai jos cum poți accesoriza o rochie neagră!

Există numeroase modalități de a accesoriza o rochie neagră, fie că îți dorești un look elegant pentru seară, ceva jucăuș pentru o întâlnire sau accesorii casual pentru ziua de zi. Află din rândurile următoare cum să porți o rochie neagră!

Cum să accesorizezi o rochie neagră

Rochie neagră mulată cu o curea lată

Cum să accesorizezi o rochie neagră[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce trebuie să porți la petrecerea burlăcițelor. Reguli pe care nu trebuie să le încalci pentru a nu supăra mireasa!

Pentru a transforma o rochie neagră simplă într-una care atrage atenția, poți folosi o curea lată. Această combinație se potrivește excelent cu rochii din tricot elastic, jerseu sau tip pulover și poate fi completată cu pantofi slingback pentru un look casual-elegant, potrivit atât pentru zi, cât și pentru noapte.

Rochie neagră cu colier simplu și cizme

O altă variantă pentru a accesoriza o rochie neagră, o combinație reușită poate fi cea cu cizme din piele până la mijlocul gambei, care oferă un aer proaspăt și modern. De asemenea, un colier simplu este perfect pentru a completa look-ul, păstrând atenția pe rochie și pe cizmele îndrăznețe.

Rochie neagră formală cu un colier statement

Cum să accesorizezi o rochie neagră[Sursa foto: freepik]

Citește și: Negrul devine culoarea anului în vestimentație. De ce nu trebuie să-ți lipsească această culoare din garderobă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Un colier impunător poate fi accesoriul ideal pentru o rochie neagră formală. Cu toate acestea, evită să exagerezi cu alte accesorii, mai precis, păstrează restul discret, cum ar fi cerceii mici și o poșetă elegantă, pentru a menține un echilibru armonios în ținută.

Rochie neagră cu cercei sofisticați

Cum să accesorizezi o rochie neagră[Sursa foto: freepik]

De asemenea, dacă rochia neagră elegantă are un decolteu înalt, ar putea fi mai bine să eviți un colier și să alegi în schimb cercei care ies în evidență, cum ar fi cei lungi, în stil candelabru. Astfel, poți obține un look impresionant fără a exagera cu accesoriile.

Rochie neagră mini cu cercei și brățări masive

Poți transforma o rochie neagră mini într-o ținută plină de stil prin adăugarea unor cercei masivi și a unei brățări de același tip. Pentru un aspect coerent, alege accesorii cu designuri similare, cum ar fi cercei rotunzi mari și o brățară cu verigi rotunde.

Rochie neagră cu pantofi alb-negru

Cum să accesorizezi o rochie neagră[Sursa foto: freepik]

Pantofii casual alb-negru, împreună cu ciorapi subțiri, o floare colorată în păr și o pereche de cercei mici, pot transforma rochia neagră într-o ținută perfectă pentru sezonul cald.

Rochie neagră cu pantofi și bijuterii colorate

Cum să accesorizezi o rochie neagră[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Pentru a da un plus de prospețime unei rochii negre, mai ales în sezonul cald, poți opta pentru pantofi și bijuterii în culori vii. De exemplu, pantofii galbeni și o brățară turcoaz pot aduce un accent plin de viață unei rochii negre simple, oferindu-i un aspect mai relaxat și casual.

Rochie neagră cu accesorii elegante

Cum să accesorizezi o rochie neagră[Sursa foto: freepik]

De asemenea, o altă modalitate pentru a accesoriza o rochie neagră și a te proteja de frig, este să porți un șal sau o eșarfă la gât, oferind un aspect chic și elegant. Dacă vrei să încerci ceva diferit, ia în considerare un pulover sofisticat sau o jachetă de culoare crem pentru un plus de căldură și stil.

Rochie neagră și ciorapi

Cum să accesorizezi o rochie neagră[Sursa foto: freepik]

Când e frig, poți purta o rochie neagră cu ciorapi pentru a crea un look potrivit pentru zi, muncă sau o ieșire seara, însă pentru un stil mai formal, ar fi mai bine să eviți ciorapii. Însă, dacă vrei să adaugi un strop de culoare ținutei, alege pantofi în nuanțe vibrante precum roșu, mov sau albastru, care se potrivesc foarte bine cu o rochie neagră.

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum să te îmbraci pentru a ascunde grăsimea de pe burtă. 8 sfaturi și idei simple

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies