Cum să alegi și să porți un lanț de talie

lant de talie
Cum să alegi și să porți un lanț de talie

Lanțul de talie poate înfrumuseța întreaga ținută. Însă știați cum trebuie acesta să fie ales?

Aflați din rândurile următoare cum puteți alege și purta un lanț în talie, dar și cum puteți asorta cureaua cu pantofii purtați.

 

Purtând lanțuri pentru talie

Aceste ornamente șic ale taliei au devenit la modă în întreaga lume; extravaganța nu se mai limitează la Asia de Sud-Est. Pentru a obține un aspect inteligent, femeile din Europa au început să poarte lanțuri de burtă.

Pentru a arăta obișnuit, indienii poartă lanțuri la burtă. Dansatorii poartă cu încredere mărgele de talie, care provin din tradiția binecunoscută a lanțului de talie.

Citește și: Nuanțe de ruj perfecte pentru ochii verzi. Ce culori îți scot ochii în evidență

cum sa alegi mai bine o curea pentru talie
Cum să alegi și să porți un lanț de talie[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cum să te îmbraci pentru a ascunde grăsimea de pe burtă. 8 sfaturi și idei simple

Cum să alegi și să porți un lanț în talie

Vizitați un magazin de bijuterii și examinați sortimentul de lanțuri pentru talie. Alegeți unul care vă satisface preferințele. S-ar putea să vă doriți să luați în considerare personalitatea, ținuta și circumstanțele.

Lanţul trebuie să fie cu cel puțin doi cm mai mare decât măsura taliei dvs. Atașați clema și înfășurați-l în jurul taliei. Atunci când alegeți un lanț pentru talie, ar trebui să țineți cont de bugetul dvs., deoarece prețurile pot varia în funcție de material și design. Considerați cum doriți să faceți lanțul: oțel inoxidabil, argint, aur sau pietre prețioase. Alegeți unul care se potrivește stilului și nivelului de durabilitate pe care îl doriți.
Căutați margini netede, cleme reglabile și lanțuri care nu vă vor irita sau ciupi pielea. Pentru a vă asigura că lanțul potrivit pentru talie dvs., consultați gama de dimensiuni. În cele din urmă, decizia de a purta un lanț pentru talie este importantă. Unele tipuri de lanțuri sunt mai potrivite pentru ținute casual sau de plajă, în timp ce altele sunt mai elegante și potrivite pentru ocazii formale.
asorteaza lantul cu pantofii
Cum să alegi și să porți un lanț de talie[Sursa foto: freepik]

Asortezi pantofii și cureaua

Deși poți alege să nu o faci, cureaua se potrivește cu pantofii. Totul depinde de preferințele tale și de modul în care te simți confortabil într-o ținută, fie că este elegantă sau casual. Pentru un look inspirat, unele sezoane au propus combinarea curelei cu genții și pantofii. Dacă este vorba de alb și negru, poți alege o curea și pantofi sport în aceeași nuanță pentru a nu greși.

Se potrivesc între ele și nuanțe nude, dar evitați-le cu curele și pantofii tari (roșu, verde, galben sau albastru). Nu uitați să verificați dacă modelul de curea se potrivește cu ținuta dvs. Nu poți purta o curea elegantă cu o cataramă metalică dacă ești sport sau casual. Cu toate acestea, curelele sport din textile nu sunt potrivite pentru fuste și rochii de ocazie. Curelele merită să facă parte din colecția ta, deoarece orice ținută este completă fără accesorii.
Pentru a obține un echilibru ideal, alege mărimea potrivită și ține cont de silueta ta.

cum se alege un lant de talie
Cum să alegi și să porți un lanț de talie[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Un metru de croitorie  este cea mai simplă și sigură metodă. Se va opri la nivelul șoldurilor după ce trece trei metri prin buclele pantalonilor. Astfel, veți fi conștienți de circumferința necesară pentru a alege cea mai bună curea. Procedurile sunt aceleași pentru curelele de talie pentru femei. De asemenea, modul în care alegeți să vă îmbrăcați poate fi afectat de măsurători. Alegeți o curea cu dimensiunile cele mai apropiate de rezultatul măsurătorii cu metrul, deoarece o cămașă sau un tricou vor mări circumferința. Un alt factor care poate afecta mărimea curelei este grosimea materialului din care sunt făcuți pantalonii. Măsurarea cu metrul a unei curele pe care știți că este potrivită pentru dvs. este o metodă suplimentară. Pentru a ajunge la o concluzie corectă, măsoară doar lungimea cataramei și gaura cea mai frecventă. Pentru a găsi o curea potrivită pentru o anumită pereche de pantaloni, măsoară dimensiunea pantalonilor și adaugi 3 până la 5 cm în plus. Nu uitați că mulți producători de curele folosesc un tabel de dimensiuni standard. Măsoară-ți talia și descoperă mărimea potrivită.

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.

cum se poarta lantul de talie
Cum să alegi și să porți un lanț de talie[Sursa foto: freepik]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum să accesorizezi o rochie neagră

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies