Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu se mai înțeleg? Ce discuții apar între cei doi: „Pe mine mă enervează lucrul ăsta”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

Cei doi formează un cuplu îndrăgit de toată lumea, însă puțini știu ce se ascunde în relația lor! Cristina Șișcanu a dezvăluit motivul pentru care se supără pe soțul ei câteodată.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt împreună de mai bine de 12 ani și se iubesc nespus de mult, din dragostea lor rezultând Petra, o fetiță superbă care le aduce motive de bucurie în fiecare zi.

Prezentatorul de televiziune și soția sa se înțeleg foarte bine și foarte rare sunt momentele în care există discuții între ei.

Chiar și așa, Cristina Șișcanu a dezvăluit tuturor lucrurile care o deranjează la partenerul ei de viață.

Citeste si: Dieta Andrei Măruță. Cât a slăbit soția prezentatorului TV în doar câteva luni

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Care este motivul certurilor dintre Cristina Șișcanu și soțul ei

Cristina Șișcanu este foarte atentă la imaginea ei și nu de puține ori anunță că urmează diete de slăbire sau de detoxifiere. Ei bine, chiar și așa, Mădălin Ionescu o încântă cu tot felul de dulciuri și prăjituri, lucru pe care ea nu îl suportă, mai ales atunci când se străduiește să evite pe cât posibil astfel de alimente.

Cristina Șișcanu lucrează de acasă, motiv pentru care de multe ori este tentată să savureze dulciurile cumpărate de soțul ei.

„Nu știu dacă există certuri. Certuri mi se pare prea mult, da, nu vreau să pară cumva că vreau să dau un răspuns care să pară așa, frumos. Nu prea au existat certuri. Discuții, divergențe, diferențe de opinie pe lucruri așa, nu esențiale. Pentru că asupra lucrurilor esențiale avem viziuni comune. Că dacă nu aveam, nu puteam să rezistăm împreună! Că asta este important.

Citeste si: Delia Matache, dezvăluiri despre abuzurile din adolescență. Ce s-a întâmplat cu vedeta când era la liceu: „De ce faci asta unui copil?”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Instagram]

Asta face parte din rețeta unei relații fericite.

Ca discuții care mai apar, de exemplu, eu mă supăr pe Mădălin atunci când vine cu prostioare acasă. Adică tot felul de dulciuri, prăjiturele, ciocolățele… El cumpără să pună în sertar ca să fie. Și pe mine mă enervează lucrul ăsta. Pentru că eu, mai ales în perioada în care sunt la dietă, vă dați seama că nu îmi convine.

Nu îmi convine, pentru că mie îmi plac dulciurile. Am această adicție pentru dulciuri. Și mă țin cât pot de mult departe de ele.”, a spus Cristina Șișcanu, conform Ciao.ro.



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Partenerul Biancăi Drăgușanu, primele declarații după ce s-a aflat că este însărcinată! Cum a reacționat afaceristul

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies