Loredana Groza, din nou criticată pe Instagram! Cum s-a fotografiat vedeta de data aceasta: „Păcat de cariera ta”

Loredana Groza
Loredana Groza

Loredana Groza este din nou în atenția internauților, asta după ce s-a fotografiat în ipostaze mai puțin obișnuite. Cum au reacționat urmăritorii ei?

Artista este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează tot felul de filmulețe și fotografii de la evenimente și din vacanțe. În ultima perioadă, aceasta a fost aspru criticată de internauți, mulți dintre ei fiind de părere că aceasta nu se afișează caracteristic celor 51 de ani pe care îi are. Și de data aceasta Loredana Groza a avut parte de comentarii răutăcioase din partea fanilor! Cum s-a fotografiat?

Citeste si: Delia Matache, dezvăluiri despre abuzurile din adolescență. Ce s-a întâmplat cu vedeta când era la liceu: „De ce faci asta unui copil?”

Loredana Groza
Loredana Groza[Sursa foto: Instagram]

Loredana Groza, criticată aspru pe Instagram

Vedeta are apariții extravagante, cu toții știm acest lucru, însă de multe ori „scapă” pe rețelele de socializare imagini care pun la încercare imaginația fanilor.

După ce a ieșit din sala de fitness, Loredana Groza s-a pozat într-o ipostază mai mult decât provocatoare, iar acest lucru a atras atenția tuturor urmăritorilor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Unde s-a mutat Alina Sorescu după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu! Locuința valorează o avere

Loredana Groza
Loredana Groza[Sursa foto: Instagram]

Imaginile încărcate de vedetă au strâns mii de aprecieri din partea celor care o iubesc, însă pe lângă acestea au apărut și comentariile negative. Unii fani sunt de părere că s-a schimbat mult prea mult în ultima perioadă și că pozițiile din sesiunile foto nu se potrivesc deloc cu vârsta ei.

„Te-ai asortat cu bara. Asta da clasă!”, „Lipsește decența...

păcat”, „Ești nebună”, „Te pricepi cu bara”, „Ce-ți mai place să te dai în stambă”, „Ea cântă așa frumos și face așa bune spectacole, sincer nu are nevoie de așa ceva, cine nu o cunoaște ar zice că are altă meserie”, „Păcat de cariera ta”
, sunt doar câteva comentarii lăsate de cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Chiar și așa, Loredana Groza nu apleacă urechea la gurile rele, având foarte multă încredere în sine și continuând să se fotografieze în ipostaze provocatoare.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Nicoleta Nucă, primele detalii despre nunta cu Alex Ursache: „Încă suntem nehotărâți”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cine este presupusa amantă a lui Alexandru Ciucu și ce legătură are cu Alina Sorescu

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies