Nicoleta Nucă, primele detalii despre nunta cu Alex Ursache: „Încă suntem nehotărâți”


Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities se pregătește să îmbrace rochia de mireasă. Când va avea loc marele eveniment.


In articol:

Nicoleta Nucă a fost cerută în căsătorie după patru ani de relație, iar acum se pregătește intens pentru ziua cea mare.
Frumoasa artistă care a fost concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities își dorește o nuntă extrem de restrânsă, deși probabil că sunt mulți cei care și-ar dori să participe la acest eveniment.

Nicoleta Nucă și Alex Ursache se gândesc ca la nuntă să participe doar 15 persoane.

„Ne dorim o nuntă foarte mică, cât mai mică și cât mai intimă, la care vor participa doar cei mai apropiați oameni, gen părinții și prima mână de oameni din viața noastră și cam atât. Nu suntem genul cu evenimente grandioase și sute de oameni care să vină doar să facă prezența.

Nu vrem să facem business din nuntă. Cred că ne rezumăm la 15 oameni, la modul acela va fi”, a spus artista pentru VIVA.

Citeste si: Nicoleta Nucă, primele detalii despre nuntă! Fericitul eveniment nu va avea loc în România: „Cea mai îndrăgită variantă pentru noi”

Cât despre nașii pe care i-au ales, Nicoleta Nucă nu știe exact dacă va avea nași, mai ales că ea și iubitul său nu sunt ortodocși, ci creștini baptiști, iar în acest caz nu sunt obligatorii nașii.

Citeste si: Nicoleta Nucă a lansat ”Nimeni nu-i perfect”

„Încă suntem nehotărâți dacă în general ne dorim nași sau nu, pentru că suntem bine merci așa. Probabil că la ortodocși nașii sunt obligatorii, dar noi nu suntem ortodocși. Suntem creștini baptiști. Din câte știu nu este obligatoriu să ai nași, cel puțin la noi. Nunta va fi la anul dacă ne ajută Dumnezeu și dacă reușim să ne organizăm cu toate, dacă nu, când va fi momentul potrivit.

Nu ne grăbim în privința asta”, a adăugat Nicoleta Nucă.

Nicoleta Nuca si iubitul

Nicoleta Nuca si iubitul se pregatesc de nunta

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Nicoleta Nuca și-a recunoscut imperfecțiunile! Iată ce mărturisiri inedite a făcut îndrăgita artistă în platoul Teo Show!

Nicoleta Nucă face nunta în Italia

În plus, nunta nu va avea loc în România, ci în Italia, iar Nicoleta Nucă s-a gândit deja la câteva destinații potrivite:

„Nu suntem genul să punem presiune pe noi sau pe oamenii din jurul nostru. Vreau să facem nunta așa cum ne dorim, acolo unde ne dorim, și cu oamenii pe care îi dorim alături. Evenimentul va avea loc pe insula Capri sau poate în nordul Italiei, undeva la Lago di Como, dar în Italia în principiu, cred că este cea mai îndrăgită variantă pentru noi”, a declarat cântăreața.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este iubitul ALEX URSACHE, cântăreței Nicoleta Nucă. „Ne-am cunoscut... la ziua de naștere a unei prietene comune și de acolo a pornit toată povestea"

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Cine este NICOLETA NUCĂ. "La momentul potrivit voi purta și rochia de mireasă"

Nicoleta Nucă vrea să plece definitiv din România împreună cu iubitul ei! De ce a luat artista această decizie

Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri